duminică, 5 iunie 2016

Unii își schimbă pielea, alții se umplu de bube scârboase, alții intoxică


Agerpres. Peste 3 mil. de români au votat până la ora 12.00. Incorect ! Între votanți sunt și cetățeni ai UE, ai altor state din UE care au drept de vot la alegerile locale. Prima goangă a presei. O prostie moștenită.

Bucureștiul stă bine. Tot puturos. Tot cu coada pe sus. Plin de inteligenți și de șmecherași de cartier. Cu 9,75% prezență la vot este ultimul din țară. Cu mofturi de capitală.

Pe sectoare, se păstrează tradiția. Sectorul 1 are 10,67%, Sectorul 2 are 9,8%, Sectorul 3 are 9,31%, Sectorul 4 are 9,8%, Sectorul 5 are 8,8%, Sectorul 6 are 10,38%.

Pentru că sunt din Sectorul 3, am de făcut și o mică-mare observație. Se pare că acest sector este campionul Bucureștiului în calitate de gazdă al unor mii de „noi cetățeni” din R. Moldova, evident că sunt absenți însă sunt luați în calcul la lista electorală. Unii stau su sutele în câte o casă sau apartament de bloc. Sunt sigur că și alte sectoare au astfel de „beneficii”, dar nu de amploarea Sectorului 3.

Nicușor Dan își schimbă „pielea”. A votat împotriva corupției (mare mirare, doar nu suntem la referendum !) dar și pentru „o nouă clasă politică” ! ONG-istul cel fioros devine, începând de astăzi, politicianul „de tip nou”. Și Ceaușescu își dorea un „om nou” și a sfârșit cu a sfârșit.

Lista celor care schimbă clasa politică se întinde din ce în ce mai mult. Băsescu se consideră „om politic nou”, chiar dacă este vechi de când lumea și a început să pută. Este în descompunere politică. Acum luptă pentru politicieni curați, politicieni care nu au treabă cu corupția. Să moară el ? Fascinant ! Este bun de trecut lângă Nicușor Dan. Alături va apare, fără îndoială, Monica Macovei, „marea luptătoare anticorupție”. Și asta vrea noi politicieni. Vine și Tăriceanu cu ai lui. Nici o grijă. Și mai sunt. Zeci de partidulețe carevor să schimbe clasa politică. Nefericiții ! Ei se uită doar la vârful altor partide și nu le văd baza. Formată din oamenii care sunt actici în viața politică și care nu au de gând să ia calea arătată de tot felul de aventurieri care se cred urmași ai lui Isus Hristos.

Site-uri jurnalistice, personale, ale unor ONG-uri etc. au organizat exit-poll-uri. Cei de la „pesursero” ai lui Buble (pro-PSD cu muci și clăbuci !) s-au grăbit și au pus un exit-poll la nici 5% din prezență la vot. Normal, Firea era la 47% iar Nicușor Dan la 27% (cam pe acolo). Restul ? Insignifianți. Un semnal pentru lume-lume să voteze între cei doi lei-paralei. Fleoșc !

Un comentariu:

Freddye spunea...

Bun dimineata


Ati facut-o iar de oaie ...Dacă nici acum nu v-ati prins,degeaba mai existati politic. Eu, unul cred ca o să devin analist politic pe blogurile liberale ,vad că am mână bună .