joi, 29 decembrie 2016

Încă o acțiune pas cu pas. A titularului conceptului !


AgerpresALERTĂ Iohannis nu anunță joi desemnarea premierului; Grindeanu, o soluție mai bună (surse)

Surse din Administrația Prezidențială, spun cei de la Agerpres, au informat că Președintele nu va anunța astăzi, joi, 29 dec., desemnarea primului ministru. Tot sursele mai spun că Președintele ar fi afirmat că propunerea Grindeanu este o soluție mai bună.

Bănuiesc că gruparea „Desperados” de la PSD calculează pe lângă varianta suspendării Președintelui și pe cea a tragerii lui în țeapă pentru că își „bate joc de votul covârșitor” al românilor pentru PSD. Ba, de ce nu, poate că se gândesc și la o jupuire de viu a „inamicului” infractorilor politici !

Tot sursele de la sursele respective, devenite cam gureșe, spun că refuzul lui Sevil Shhaideh a avut la bază „rațiuni geostrategice”. O formulă care acoperă cam prea mult pentru mințile înguste. Mai pe șleau, o nominalizare a lui Sevil ar putea fi comparată cu păstrarea fructului stricat între fructele bune, sănătoase. Bașca nu au fost respectate prevederile legale privind propunerea ei de către partidele care formează coaliția roșie din Parlament.

Motivele refuzului lui Sevil, spun sursele gureșe, ar fi fost comunicate PSD și ALDE odată cu anunțul refuzului de către Președinte. Formal, totul este legal.

Morcovul la PSD crește. Cât stâlpul de telegraf. Dacă este să traduc fără floricele informația, nu va anunța astăzi poate avea și o altă finalitate. Nu îl va anunța pe Grindeanu, chiar dacă este „o soluție mai bună”. Sunt sigur că cei de la PSD își fac deja probleme. Nu este exclus ca infractorul Liviu Dragnea să se uite mai atent în jur și să ajungă la concluzia că, până la urmă, va trebui să accepte pe Dâncu, de exemplu !

Președintele arată PSD-ului că șeful, în administrația publică, este la Cotroceni. Este un șef foarte ferm cu respectarea Constituției și a legilor. Iar asta arată că nici variantele de guvernare ale PSD bazate pe heirupisme nu prea au șanse de izbândă.

Un comentariu:

Freddye spunea...

Nu te mai faci bine nici cu medicamente străine, colega ! Cat de curând, obsesiile tale
(deviatii bine documentate in literatura medicala ca SCHZOFRENIE ) vof fi invitate la Cotroceni prntru investirea lui Grindeanu ca prim-ministru .In timpul asta,de ofticos ce esti, pas cu pas,starea ta mintala se va deteriora rapid ..Lasă dreakk" ura asta, vreau să trăiesti colega, ca să avem de cine face misto