marți, 8 februarie 2011

Cu instrumentele adversarului

Alina ne anunță că vor folosi, azi, metoda PD-L la votul pentru cererea DNA cu privire la arestul preventiv al deputatului PD-L Păsat.

Nu vor vota, deși vor fi în sală pentru a asigura cvorumul. Ca nu cumva, ca în cazul Ridzi, portocalii să acuze opoziția că au votat împotriva cererii procurorilor ca să pună piedici „luptei” băsesciene împotriva corupției.

Fac bine. Obligă PD-L să iasă la vot.

Metoda asta ar cam trebui folosită. Este deja un precedent creat de pedelepre.

Actualizare:

Dan Păsat a scăpat. PD-L nu a fost de acord cu arestarea preventivă. Dublul limbaj este dovedit. Normal, opoziția este de vină, după cum acuză Ioan Oltean, cel care a condus ședința Camerei deputaților !

4 comentarii:

Hendrix spunea...

Neprezentarea opozitiei la vot s-a vrut a fi adevarata oglinda pusa in fata pedeleprelor. Votand doar cei aflati la putere nu mai puteau spune MINCIUNA ca opozitia a votat impotriva arestarii lui ridzi-pizdi. Votul fiind SECRET, pedeleprele spuneau cu mult tupeu minciuna, stiind ca nu exista probe!
Am vazut-o cu ceva timp in urma pe turcan la tv. Ea facea o figura sincer ,,mirata'' de rezultatul votului, dar ne asigura ca pedeleprele ar dori disparitia acestei ,,stavile'' procedurale i calea justitiei. Si da-i si lupta si lupta si da-i!
La o intrebare de bun simt referitoare la faptul cum se explica votul imptriva a 31 de parlamentari, ea a spus ca nu face...,,politicianisme''!!! Megatupeu are tzurcanca asta!

Crăciun Florin spunea...

Hendrix,

PD-L are mingea în curte. Dublul limbaj a fost dovedit. Ioan Oltean, cel care a condus ședința, a acuzat opoziția de rezultatul votului ! Tupeu fără limită.

Hendrix spunea...

Megatupeu!!!

Crăciun Florin spunea...

Hendrix,

!!!