sâmbătă, 27 februarie 2010

Apel militar.

Multumesc colegului si prietenului Ilie Matra pentru faptul ca ma tine la curent cu viata rezervistilor. Voi prelua si pune in pagina toate materialele pe care le voi primi de la el si de la alti colegi si prieteni pentru a ajuta pe cei care inca sunt in dubiu cu privire la actuala guvernare si la partidul-stat PD-L.

Mesajul este putin cam dur, dar pe merit.

Ca pensionar militar, la termen, sunt alaturi de cei care au ales, din tinerete, calea armelor. Sunt alaturi de cei care vor sa activeze social, care nu considera varsta un impediment in a ramane activi, de a contribui la bunastarea si siguranta altora.

Postarea aceasta nu se adreseaza doar cadrelor militare ci tuturor celor care vor sa o citeasca, din curiozitate sau din interes. Vor urma si altele.

APEL CĂTRE TOATE CATEGORIILE DE MILITARI ACTIVI, ÎN REZERVĂ ȘI ÎN RETRAGERE

Doamnelor și domnilor ofițeri, subofițeri, maiștri militari și militari (nerecunoscuți dar ) angajați pe bază de contract,

V-ați făcut datoria față de națiune, fără să protestați, pe arsiță, furtuni și îngheț, fără duminici și fără zile de sărbătoare, la datorie 24 de ore din 24, în orice condiții de timp și de spațiu, ani sau decenii, sacrificându- vă sănătatea, familia, viața !

Nu ați avut nimic al vostru, pentru că nu aveați dreptul la proprietate, trăindu-vă viața între două trenuri, pentru că ați fost mutați la ordin, din garnizoană în garnizoană, din pichet în pichet, din post de poliție în post de poliție, pierzându-vă adesea, între două transferuri, familia care nu putea să vă urmeze !

V-ați ruinat sănătatea, în unele cazuri iremediabil, ați fost schilodiți sau v-ați văzut camarazii răniți și, nu de puține ori, căzând la datorie !

Ați ținut, cu grele sacrificii, economia Romaniei timp de decenii, în spate, înfruntând primitivismul tehnicii, minciuna oficială, mizeria, tifosul, în construcții, minerit, agricultură, etc., prin muncă la ordin, nenormată, muncă de sclav ! Sângele vostru a udat Transfăgărășanul, Canalul Dunăre-Marea Neagră, Casa Poporului, Metroul, autostrăzile, Amenajarea Complexă a râului Dambovița, etc. !

Cu riscul vieții ați intervenit în timpul calamităților - cutremure, inundații, incendii- pentru a salva viața și bunurile altora !

V-ați lăsat vânați ca iepurii în Decembrie ’89, pentru că între voi și specialiștii OMON sau KEOD în diversiune se afla populația mancurtizată, păcălită să “apere cu pieptul gol” Televiziunea Română, nu “Liberă” ci cât se poate de “Ocupată” care televiziune putea fi amuțită printr-o simplă apăsare pe buton din punctul de comandă !

Ați îndurat fără să crâcniți mizeria în care spectrul politic (adică impostorii și agenții serviciilor străine) a aruncat Țara în ultimii 20 de ani, dovedindu-vă un exemplu de altruism și coloană vertebrală a coeziunii și unității naționale !

Ați îndurat batjocura avansărilor pe criterii politice sau “cu plată” și, voi care sunteți de drept, ca în toate democrațiile autentice, prin însăși natura meseriei, COLOANA VERTEBRALĂ A SOCIETĂȚII CIVILE, nemeritată insultă, lansată de agenți, impostori și ambuscați, a “controlului societății civile asupra armatei” !

Ați acceptat, de dragul integrării României în NICIUNDE și în NICĂIERI, să renunțați la împlinirea carierei militare, să predați, la 38, 40, 45, 50 de ani, “bastonul de mareșal” cu tot cu raniță, mulțumindu-vă cu pensii anticipate și penalizate, sau cu promisiunea pensiei la împlinirea vârstei, pentru a o lua de la capăt ca civili, în altă meserie, fiindcă așa au decis “Dumnezeii” zilei ! Și v-ați gândit că, luând pe lângă pensia de ”subzistență” un salariu de începător, vă veți întreține familiile și veți putea plăti datoriile împovărătoare la bănci, până când la 62-65 de ani, veți iesi la pensie și ca civili și din două caricaturi de pensie (una pentru 20 de ani lucrați ca militari și alta pentru 10, 12, 15, 20 de ani lucrați ca “civili”), vă veți ridica măcar la jumătatea pensiei pe care v-ați fi asigurat-o ca militari, dacă v-ați fi încheiat în mod normal cariera !

Ați acceptat să vi se rețină ilegal din pensii, impozite, ilegal pentru că pensiile nu sunt venituri ci RESTITUIRI ! Și tot ilegal ați acceptat să vi se rețină din pensii și salarii, contribuții pentru sănătate, ilegal pentru că Dvs. aveți asistența medicală gratuită, având medici și spitale militare, prin lege organică. Mai nou, sunteți pe cale de a accepta altă aberație, altă ilegalitate- sistemul “coplății” !

Ați acceptat invadarea structurilor militare de decidenți politici, de la șefi de direcții, la miniștri, decidenți care sunt reprezentanții unor partide și care au năvălit în haită, făcând politica acelor partide și spoliind armata, internele, serviciile, în interes privat sau de grup politic.

Vi se cere astăzi Dvs., fie activi, fie în rezervă, să acceptați anularea Drepturilor omului în Romania (O.G. 137/2000, reactivată la 23.12.2008) să acceptați limitarea prin lege a dreptului la muncă și a dreptului la proprietate (soldă sau pensie) și să aplaudați, eventual, NAȚIONALIZAREA GRADELOR MILITARE. Mai mult, după scoaterea Dvs. ca “balast” din viața socială, vi se cere să acceptați și diminuarea cu 40-60% a unui drept câștigat- pensia, în cuantumul stabilit pentru fiecare promoție, prin legi organice.

Iar Dvs., celor mințiți că faceți parte din ARMATA NOUĂ, DE PROFESIONIȘTI, ori vi se diminuează ilegal soldele și vi se pregătește o pensie simbolică, dacă sunteți activi, ori, dacă sunteți militari angajați pe bază de contract, vi se cere să acceptați nerecunoașterea statutului de militar și a pregătirii militare în sistem NATO, spre a fi aruncați pe piața muncii, la 35-40 de ani, ca muncitori necalificați. Cu alte cuvinte, nu contează că ați sângerat, că v-ați văzut camarazii uciși în Angola, Irak, Afganistan, nu aveți niciun drept ! VOI, minunați soldați profesioniști tip NATO, conform legii impostorilor, nici măcar nu sunteți considerați militari.

Ce sunteți și ce suntem, doamnelor și domnilor ?

Este limpede ! Suntem niște “nesimțiți” ! Ne-au spus-o raspicat șeful statului, premierul și cățeii lor de presă, cu sau fără barbă, cu tupeul înlocuindu-le inteligența și cultura, cu veninul sâsâindu-le șerpește printre colții galbeni, ori divele media cu fusta până la gingii și creierul în tanga ! Și au asmuțit gloatele și mai disperate decât în ’89, pentru că atunci li se furau doar bucatele de pe masă, astăzi li se “fură” viața și ca prezent și ca viitor !

Acceptați insulta ?

Acceptați înfrângerea fără luptă ?

Vă atragem atenția asupra faptului că România are toate caracteristicile unei țări învinse și ocupate :
- industria ne-a fost făcută praf, agricultura la fel, pământul nemaifiind al nostru ;
- băncile sunt în mâinile străinilor, la fel bogățiile solului și subsolului, ca și toate domeniile strategice ;
- statul trăiește exclusiv din taxe și se autodistruge, Guvernul dând sub ochii noștri, ultimele lovituri infrastructurii (în administrația publică, transporturi, sănătate, învățământ, etc.)
- drepturile omului au fost anulate, dreptul la muncă limitat, ca și dreptul la proprietate, salariile, pensiile, gradele noastre au fost naționalizate ;
- s-a înființat poliția politică “CNSAS” și grupurile de acțiune pentru lichidarea patrioților prin “lustrare” (imbecilii neștiind că “lustrația” înseamnă “căutarea” oastei de către domn “la beleag” spre a fi sigur că e aptă de luptă). Totul sub controlul fiilor și nepoților vechilor kominterniști educați la Moscova (ei, fiii și nepoții), în tabere speciale și a slugilor lor;
- s-a proclamat principiul retroactivității legilor. Constituția României a fost anulată prin încălcarea Art.41, privind nelimitarea dreptului la muncă și încălcarea întregului Titlu VII (Art.150-152) cu ocazia organizării ilegale a unui pseudo-referendum, în beneficiul unei singure persoane. Or asta nu se poate întâmpla decât în situația unei lovituri de stat !

Da, doamnelor și domnilor camarazi, în România, aflată pe marginea abisului, se derulează o lovitură de stat de tip stalinist ! Am numit-o, datorită legilor anticonstituționale “în cascadă”- PROIECTUL KATIUȘA ! Statul “de drept” nu mai există! Democrația înseamnă bunul plac al unui grup restrâns de foști activiști ai Kominternului sau de odrasle și învățăcei ai lor, din ordinul Cavalerilor Patului Rotund de la Comana !

Nu numai că se urmărește distrugerea României ca stat, obiectiv, practic, realizat. Se urmărește aruncarea națiunii române în abisul Istoriei !

Le veți face jocul, participând la circul învrăjbirii românilor pe criterii socio-profesionale ?

Veți aștepta pasivi, Ignatul, cu palmele lipite de vipușcă, înclinați la 90º, în speranța pomenii care picură din mâna impostorilor și trădătorilor ? Sau vă veți face datoria ?
În decembrie 1989 ne-am pierdut și onoarea și patria ! De două decenii asistăm pasivi la distrugerea statului. Acum a început distrugerea națiunii ! Chiar vrem să intrăm în Istorie ca ultima generație de români ?

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate s-a înființat, după 2 ani de pregătiri, la 18 august 2009, ca “ultimă linie de rezistență a națiunii române”, în speranța că NOI, “cripto-“, “neo-“, “expirații”, “dinozaurii”, etc., vom rezista suficient de mult până când actuala generație de tineri, imună la intoxicarea exercitată de mai bine de 2 decenii prin media, învățământ, cultură, va fi suficient de puternică și hotărâtă să salveze prin luptă statul și națiunea. Datoria noastră este să-i asigurăm, pe lângă transferul de experiență și profesionalism, răgazul necesar ! S-o învățăm apărându-ne, cum să-și apere drepturile fundamentale, drepturile profesionale, dreptul la existență și afirmare românească. Chestiunea salariilor, a pensiilor, a impozitelor, etc., a apărut pe parcurs și i-am făcut față “din mers”. Obiectivele noastre sunt însă majore și acțiunea noastră de durată ! Am dovedit că putem, răsturnând în 6 zile situația în favoarea d-lui Radu Stroe, la alegerile pentru Colegiul 1, Sector 1, Capitală. Să dovedim peste 3 ani, din perspectiva a peste 1 milion de voturi, că nu UDMR-ul face jocurile în ceea ce privește majoritatea parlamentară și guvernul ci NOI !

Cu alte cuvinte să ne redobândim prestanța socială și politică pierdute atunci când, nemaiavând soldați, nu s-au mai organizat secții de votare în unități !

Să punem capăt războiului psihologic și de imagine declanșat de mutanți împotriva noastră! Salvându-ne pe NOI înșine să salvăm națiunea și ȚARA !

Dacă obiectivele noastre în câmp tactic (salarii, pensii, asistență medicală gratuită, recuperarea bunurilor armatei, etc.) ne atrag mulți “tovarăși de drum”, din interes conjunctural, de moment, cele strategice impun strângerea în rândurile noastre a ultimilor luptători adevărați ai nației, pe care nu vrem să-i convingem ! Așteptăm să se convingă singuri și să ni se alăture ! Nu avem nevoie de Napoleoni, că la dat sfaturi tot românul e un geniu, ci de oameni capabili să-și asume riscuri și să ducă până la capăt ceea ce propun ei înșiși ! Ne-am pierdut în decembrie `89 și onoarea și patria ? A venit timpul să le recuperăm ! Și onoarea militară și patria ! Metru cu metru si piatră cu piatră ! În interesul românilor, al democrației reale, europene și al NATO !
Nu ne interesează gloria, care nu ține nici de foame nici de patrie și nici poveștile vânătorești despre presupuse merite trecute ! Pentru că, dacă unul singur dintre noi ar fi făcut în trecut ceva durabil nu ajungeam în situația în care suntem ! Ne interesează exclusiv prezentul nostru și viitorul copiilor noștri !

Îi așteptăm prin urmare pe toți aceia din rândurile Dvs., capabili să-și suflece mânecile și să treacă la treabă potrivit profesiei noastre comune și specializării fiecăruia, alături de NOI. Să demonstrăm lumii că în România, debarasându-se de NOI, impostorii au renunțat la tot ceea ce înseamnă valoare și profesionalism autentic ! Iar impostorii nu sunt “mulți și proști”. Din fericire sunt puțini și proști și, pe deasupra, fuduli !

Vă așteptăm, așadar, fraților, la adevărata Adunare a Norodului, cu răul să ii pedepsim pe cei răi, ca să îi fie Țării, bine !

Honor et patria. Vae victis !

Președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate,
Col. (r) dr. Mircea Dogaru

12 comentarii:

George Serban spunea...

Excelent! In toate investigatiile sociologice romanii indica Armata ca fiind una dintre cele mai credibile institutii. Dar cred ca o fac din inertie pentru ca nu au ce aseza pe primele locuri. Adevarata dimensiune a Armatei o avem in situatii limita cand ne uitam in jur si strigam ... Sa vina armata!
Am calatorit prin alte tari si am avut multe intalniri pe astfel de probleme. De la americani si pana la ´ex-sovietici´ m-a impresionat perceptia si sensibilitatea legate de Armata. Una este s-o indici ca institutie credibila si alta este sa o respecti gandindu-te ca ai facut parte din Armata.
Scuze, m-am intins ...

mos alecu spunea...

Domnului G.Serban...
Eu,fiind mai incet la minte,n-am inteles nimic din cele ce a-ti scris...sau am inteles ca 'si-asa-i bine,si-asa-i bine'...sau 'nu-i bine nici asa,dar nu-i bine nici asa'.
Nu va suparati,dar asa sintem noi cei mai grei de cap...

Anonim spunea...

S-ar părea că insurecţia se amână.
Impricinatul e internat.
Diagnostic, via Vadim:
Am intrat în posesia Buletinului Medical emis de Clinica din Baden (Germania) după consultarea lui Traian Băsescu. Acest Diagnostic are regim de SECRET DE STAT (?!). Puţin ne pasă nouă de slugoii ăştia de la SPP, SIE şi SRI, care ascund Poporului Român adevărul.
Reproducem capitolul final, intitulat CONCLUZII: “Ciroză hepatică – formaţiune tumorală, segment 5-6, cu aspect de HCC. Multipli noduli, cu dimensiuni mici (7-12 mm), la nivelul ambilor lobi hepatici, care corespund mai probabil unor noduli displastici de înalt grad HCC”. Pentru necunoscători, HCC înseamnă, în limbaj medical, cancer (Hepato Carcinom Cell), iar nodulii multipli sînt metastazele“.

Acum e în izolare septică.
Normal. A ajuns la vorba lui: Un fleac, e ciuruit!

Anonim spunea...

O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
 Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
Robert Horvath Deva
cineast USA
DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

Freddye spunea...

mos ALECU ,stai ca te lamuresc eu..
Are ce-are lumea cu credibilitatea Armatei si Bisericii.Noi ,cei care am facut parte din sistemul militar suntem niste extraterestri respectuosi..ramasi fara resurse..Si ce spune mintea noastra in gandul ei :daca tot suntem nesimtiti ,hai sa fim cat mai credibili.. Pai ,daca tara e condusa de un prapadit de marinar ,de ce armata n-ar putea fi condusa de catre condurii d-nei UDREA iar Biserica de vreun sfant etnobotanic..Scuze,m-am destins..

nelu spunea...

Freddye&Mos Alecu,

...rai da' buni!!!

Anonim spunea...

INDUSTRIA ANTICOMUNISMULUI IN FUNCTIUNE !
IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE MICSOREAZA PENSIILE SI COPII PLING DE FOAME O DELEGATIE DE 12 PERSOANE ATERIZEAZA LA NEW YORK . SIMPOZIONUL ORGANIZAT DE ICR LA COLUMBIA UNIVERSITY A AVUT SUCCES DEOSEBIT...... IN FATA UNEI SALI ABSOLUT GOALE ! DEMENTA CONTINUA PE BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN.
Simpozionul a oferit o analiză a evenimentelor din 1989 din spaţiul est-european şi a
evoluţiilor care le-au urmat, a modului în care au fost ele percepute în spaţiul american, a
schimbărilor intervenite în aceşti 20 de ani în percepţia asupra regimurilor comuniste şi a
schimbărilor de la sfârşitul deceniului nouă, a felului în care este definit “post-comunismul”, a
moştenirilor comunismului şi a mişcărilor de dizidenţă din regiune şi la nivel global.
Participanţii români invitaţi - Prof. Vladimir Tismăneanu (Director, Center for the Study of Post-
Communist Societies, University of Maryland); Prof. Paul Dragoş Aligică (Senior Research Fellow,
Mercatus Center din cadrul George Mason University); filosoful Vlad Mureşan; prozatorul, criticul
literar şi eseistul Angelo Mitchievici; Horia-Roman Patapievici, preşedintele, şi Mircea Mihăieş, vicepreşedinte
(Institutul Cultural Român) - au susţinut prezentări în cadrul simpozionului.

ACEASTA ESTE PROBABIL ULTIMA VIZITA A AGENTULUI VOLODYA TISMANEANU IN SUA DESCHIDETI :
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

RACHETELE LUI BASESCU UCID MILITARI AMERICANI IN AFGANISTAN
( UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL)
Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
CITITI ARTICOLUL:" BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC"
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE : http://www.devagallery.com/
ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK
CITITI PE ACELASI BLOG ARTICOLUL: O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

mos alecu spunea...

Gata...S-a rezolvat problema..."Am gresit cind am spus ca nu se va atinge nimeni de pensiile militarilor”… asta am inteles din ceea ce se spune ca a declarat seful statului la bilantul M.Ap.N.

Anonim spunea...

Oricum, nu mai e mult.
Le-a vorbit militarilor de parcă tocmai terminase un maraton. Cu mare greutate, câte 3-4 pauze de respiraţie, sau de concentrare, într-o propoziţie simplă, uneori cu întreruperi în chiar mijlocul unui cuvânt. E jalnic!
Ori îi ţâţâia curu' de frică, ori e terminat fizic. Ceva e.
Nu mai spun de aberaţiile emise, cum că pensiile şi sporurile au secătuit bugetul, că urmează un nou împrumut F(o)MI-st, că am consumat mai mult decât am produs....
Tembelisme patentate! Ceauşisme.
Nimic despre triplarea bugetului prşedinţiei, nimic despre salariile gigantice oranj, nimic despre împulsionarea economiei s-o ia din loc.
În faţa armatei! Mă aşteptam, din clipă-n clipă, să-l aresteze careva, pentru sabotarea economiei naţionale şi periclitarea existenţei statului şi poporului român.
Eu zic că e clar. E dus. Sau pe ducă. Altfel nu se explică!

Freddye spunea...

Eu ma asteptam la ceva mai serios si bine facut ,nu la o arestare ,hi,hi,hi,,,

Freddye spunea...

Poate plesneste de ..sanatate ,nu vezi ca portocalii vor sa puna unul de-al lor in locul lui GEOANA ,in caz de ort ?