vineri, 26 martie 2010

Nu vorbesc, nu vad, nu aud. Conceptul politic la PD-L

PD-L a hotarat: vor prelua conceptul exprimat de imaginea de mai sus si il vor aplica, sever, tuturor celor care, din dorinte masochiste, sunt sau vor deveni pedelisti. Basca faptul ca fiind la putere il pot aplica, cu succes, intregii societati romanesti. Cel care incalca conceptul pedelist are de a face cu DNA, politia, jandarmeria, SRI, SIE si alte servicii mai mari sau mai marunte aflate in slujba portocalie.

Pe site la Antena 3 am gasit stirea. Oare de ce nu ma mira ?

6 comentarii:

DanSu spunea...

Stimate domnule Craciun, aveam o parere mai buna despre dvs. Probabil cei de la A3 au citit statutul PNL - si au confundat. Si daca chiar asa o fi - ceva: o sursa? un document? o declaratie a cuiva? Oricum, cele trei maimute pe care le pozati in post cine sunt? Intreb si eu, nu dau cu parul - O fi vorba de cineva care face baie imbracata? Sau poate epigramistul turnator? Doar nu e floarea florilor? Apropo - floricica nu s0-a trezit sa mai treaca pe la servici? Sau e prea ocupat sa se lase udat de citacu&gadea?

mos alecu spunea...

Colegule 'Cepeca' , ai fost gasit de ciracii 'hoarelor' si 'cotoilor'...de-acum sa te tii postari portocalii in acest blog...

mihai 4 spunea...

http://nobasescuday.blogspot.com/2010/03/flyer-ul-no-basescu-au-mai-ramas-6-zile.html

Crăciun Florin spunea...

@mihai4

Am pus postare noua cu explicatiile necesare. Multumesc.

Crăciun Florin spunea...

@mos alecu,

Dan Suhanea este un portocaliu care uraste PNL. Ii citesc postarile (mai are una) din respect pentru informatia pe care mi-a dat-o ca a fost nasturel. Nu este din promotia noastra, este mai tanar, dar tot nasturel se cheama ca a fost.

Nu cred ca portocalii se vor repezi pe acest blog. Au fost unii dar au plecat. Iar cei care au incercat sa umple blogul cu injuraturi si alte mascari au fost stersi.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI FLORINE !
Multă sănătate, implinirea tuturor dorintelor tale ( la una din ele SUBSCRIU si eu incă de pe acum ) de FLORII ,ziua tuturor crestinilor dar in primul rând a celor ce poartă numele de FLORIN,VIOREL si a domnisoarelor si doamnelor ce poartă nume de FLORI .
Si-ti mai urez LA MULTI ANI si de Ziua Mondială a Tineretului că tu esti TÂNĂR in cuget si-n simtiri nu ca lăcustele portocalii ce-au invadat tara si constiintele slabe de inger ce pupă in stinga si-n dreaptă prin toate părtile pe cei de la care asteaptă un oscior de ros de la masa imbuibatilor fără frică de DUMNEZEU dar cu o mare poftă de a se infrupta din banul public si din pensiile celor ce si-au sacrificat sănătatea construindu-le palatele in care duc tot ce fură din avutia natională. LA MULTI ANI FLORINE si nu te lăsa intimidat de delatorii portocalii .
ALIOSA.