miercuri, 21 aprilie 2010

Clubul Blogerilor Liberali

Ieri ne-am adunat. Am vorbit, am vorbit, am vorbit ... Până la urmă, cu aproape 25 de moașe, s-a născut Clubul. Alexandru Marin a dat tonul punând la dispoziție un draft cu ideile lui despre Club. Bune. Am subscris. Lilick, fără glas (a văzut lupul), a vorbit prin intermediar. Prezența Alinei Gorghiu, a lui Mihai Voicu (îl felicit pentru intervenția în favoarea militarilor pensionari de la Realitatea Tv, pentru ideile exprimate) a altor persoane care reprezintă ideile liberalismului a fost benefică. Așa consider eu. Ne-am cunoscut mai bine. A rămas să ne întâlnim săptămânal, marțea la ora 18.00, la sediul Alinei Gorghiu pe strada 13 Septembrie nr. 201, sector 5, după intersecția 13 Septembrie cu Trafic Greu, pe stânga, inainte de intersecția cu Sebastian - o clădire mare cu o firmă luminoasă a PNL sector 5.


Pe facebook se va realiza comunicarea între noi. De aici preiau și ideile de mai jos prezentate de Alexandru în cadrul discuțiilor.
Clubul Bloggerilor Liberali isi propune:
- sa creeze o mai buna relatie intre PNL si sustinatorii internauti,
- sa motiveze atat membrii partidului, cat si sustinatorii de pe internet sa scrie mai mult si sa fie mai activi;
- sa devina o organizatie de real ajutor pt. PNL pana la urmatoarele alegeri;
- sa ajute la o mai buna promovare a actiunilor PNL;
- sa creeze un spatiu de dezbatere si sa ajute PNL-ul sa promoveze o politica a portilor deschise.

Activitatea clubului o sa fie administrata de un grup de coordonare. Grupul central de coordonare o sa isi asume si creearea clububurilor in toata tara, desemnand, pentru un inceput, cate un coordonator in orasele importante.

Orice sustinator al PNL-ului din online poate sa devina membru al clubului, in cazul in care isi asuma promovarea PNL-ului pe o anumita tema. De altfel, acesta trebuie sa isi posteze pe blog bannerul viitorului site care va dispune si de un badge in care vor fi afisate cele mai noi postari ale membrilor clubului. Isi poate pierde calitatea de membru in cazul in care nu respecta anumite norme ale dialogului si ataca constant deciziile partidului.

Orice actuala sau fosta personalitate apropiata de PNL care administreaza un blog, devine automat membru de onoare al clubului, in cazul in care isi doreste sa ajute la lucrarile acestuia. Isi poate pierde calitatea de membru onorific in cazul in care adera sau sustine alte formatiuni politice.

Intalnirile vor avea loc saptamanal, pentru inceput in toate filialele din Bucuresti ( filialele de sector + PNL Ilfov ). In functie de cum ne dezvoltam, putem sa organizam intalniri nationale si in alte orase.

La intalniri vom invita cei mai activi lideri din online, coordonatori ai unor proiecte ce poarta sigla partidului, lideri ai filialelor care ne gazduiesc si administratori ai site-urilor PNL. Bineinteles, portile sunt deschise pt. internautii interesati de intalnirile noastre.

Cu o zi inainte de intalnire vom propune o ordine de zi, la care cei care isi anunta prezenta pot adauga temele pe care vor sa le dezbata.
Până una-alta, va trebui să ne concentrăm atenția asupra temelor zilnice. Băsescienii ne propun cancanuri. Noi avem grave probleme în economie și legislație. Subiecte evitate de portocalii deoarece le provoacă mâncărimi mai peste tot. Actele normative ale Guvernului Boc se disting prin neconstituționalitate. Aproape toate. Proiectele de lege a pensiilor unitare, a învățământului, a salarizării unitare a tot ce vreți sau nu. Merită să le acordăm atenția noastră.

Niciun comentariu: