sâmbătă, 28 ianuarie 2012

IQ8 lângă Q7

Boc surprinde. Neplăcut. Face ce nu trebuie, apare unde nu trebuie, vorbește total aiurea. Cred că are un început, dacă nu mai mult, de demență. O fi luat sindromul de la Băsescu care deja este pe „derdeluș”. Iar cauza care determină acest comportament aiurea este incompetența. Incompetența naște demența. Clar.

Pe fbk este „o replică” interesantă, sub forma unui dialog între Boc care „deszăpezește” și deszăpezitul care stă la volan:

„- Ai un Q7, felicitări !
- Mulțumesc. Ai un IQ8, felicitări !
- Mulțumesc”.

Cretinul ăsta de Boc devine din ce în ce mai penibil. Dialogul închipuit ne duce la esența problemelor noastre. Boc și cei care îl însoțesc, potrivit proverbului românesc „Spune-mi cu cine te'nsoțești ca să spun cine ești”, reprezintă echipa de guvernare cea mai cretină de când România a devenit stat. În realitate este o grupare mafiotă care s-a folosit de mediul politic pentru a ajunge la puterea administrativă cu scopul de a jefui statul. Le-a reușit.

În fiecare seară, în Piața Universității și probabil în piețele tuturor orașelor din țară unde oamenii ies să protesteze se strigă alături de „Jos Băsescu”, „Boc, Boc, Boc, Demisia pe loc”. Pe bună dreptate.

Discutam aseară cu un coleg, cătană bătrână, amândoi obișnuiți o viață întreagă în slujba țării cu planificarea, planul, logistica acțiunilor de criză etc. Plimbările aiurea a lui Boc și a miniștrilor PDL, UDMR și UNPR cu televiziunile după ei cu mașini și elicoptere în situații dificile ne arată că acel comandament de criză nu își are decidenții reali în ei ci în alții. Atunci, de ce mai sunt acești indivizi prim-ministru și miniștri ? Jos guvernul ! Jos, pentru că este degeaba.

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

Mi-a placut asta cu IQ8 :)))