sâmbătă, 6 februarie 2010

Un prieten, un premiu, prietenie ... Rai

Prietenul Sandman m-a premiat. Eu, la randu'mi, am obligatia de a il da mai departe. Dar din dar se face Rai. Este Raiul prieteniei, un Rai real, pamantean, in care curg rauri de lapte si miere, unde gasesti o vorba buna fara sa o cauti, unde esti laudat fara sa o meriti, unde primesti o strangere de mana pentru incurajare si ajutor atunci cand totul se naruieste, parca, in viata ta.

Pe blogul ei, Lilick ne invita sa fim prieteni si sa actionam ca atare in postarea "Salva me". Un gest de noblete care poate capata orice forma. De la sustinerea materiala pana la cea morala. Gest posibil doar pentru cei care dau valoare prieteniei. Ma voi alatura celor care sustin un tanar aflat in dificultate, Daniel Raduta. Click pe imagine pentru a ajunge pe blogul sau.


Sa revin la prietenul Sandman si sa va arat premiul pe care, desi il primesc, nu cred ca il merit. Fiind de la un prieten, nu il comentez. Dupa aceea il voi transmite altor bloggeri, prieteni, dand valoare, din punctul meu de vedere cercului prieteniei.


Si pentru ca regulile sunt reguli si au rostul de a fi respectate, ma conformez lor si pun mai jos "regulamentul":

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.
2. Fiecare S.S. trebuie sa isi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.
3. Fiecare S.S. trebuie sa isi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul.
4. Fiecare S.S. care a castigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa isi adauge numele la Mr.Linky List, astfel incat sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat.

Astea sunt regulile si le-am respectat, in masura in care s-a putut.

Am cautat definitii ale prieteniei si am gasit, aici. Le pun mai jos pentru a va da posibilitatea sa va exprimati.

























Cititi si ganditi. Sau, "rumegati". Toate cele de mai sus au adevarul in ele. Mai mult sau mai putin. Si mai sunt definitii. Mereu gasim in prietenie si in prieten ceva nou, ceva deosebit.

Am fost unul din beneficiarii prieteniilor. Toate mari. Tuturor prietenilor le sunt profund recunoscator. Timpul mi-a aratat ca au avut dreptate. Cu totii. Eu i-am inteles gresit uneori insa in timp am beneficiat de sfatul sau fapta lor. Poate si voi aveti nevoie de o rememorare a prietenilor si prieteniei lor.

Prietene Sandman voi pune mai tarziu bloggerii pe care ii premiez. Am o intrebare. Ii pot pune pe toti aici ? Chiar si pe tine ! Pentru ca toti cei pe care ii citesc si ii pretuiesc merita a fi premiati.

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Prietenia.. Exista oare ceva mai frumos? :) Multumesc si felicitari pt premiu! :)

rock60_70 spunea...

Inca un cadou pentru tine,prietene Cepeca!

:)

http://www.youtube.com/watch?v=OQ_UvogGQ_A

Anonim spunea...

BASESCU A AJUNS CELEBRITATE MONDIALA !

( MONSTRUOSUL SCANDAL INTERNATIONAL GIULIANI )
Pentru majoritatea pamantenilor Romania este asimilata cu triungIul , Dracula, Nadia Comanici, Ceausescu. Pentru a deveni celebritate trebue sa ai calitati cu totul iesit din comun. Aceste calitati pot fi pozitive sau negative dar oricum speciale.
De aceia va surprinde aparitia pe coperta a celor mai cunoscute reviste sau ziare depe mapamond, a figurii huliganice de batus de port ,a actualului presedinte Traian Basescu. Ceace este drea dreptul uimitor este asocierea sa cu o stea de prima marime a politicii americane,Rudolf Giuliani. Deschideti:
http://www.mic-associates.com/business3.php (Romanian - American Strategic Partnesiip Forum) Cu alte ciuvinte" Mr. Rudolph Giuliani, former Mayor of New York and presidential candidate" devine cu ajutorul unei sume uriase de dolari purtatorul de cuvant al mafiei de arme romane. Aceasta suma frumusica la facut pe un fost potential presedinte al USA sa uite faptul de notorietate genela, ca armele romanesti trimise prin contrabanda au invadat teritoriul american devenind " un pericol existantial pentru Statele Unite". ( vezi scrisoarea adresata de 53 membrii ai Camerei Reprezentantilor adresata Presedintelui Obama pe acest subiect ca si discursul Senatoarei D.Feinstein care vorbeste de cele " 8.000 de arme pornind din portul Constanta au ajuns arma preferata a celor certati cu legea.) Sau poate ar fi trebuit sa cunoasca comentariul CNN " Armele romanesti au dus la moartea a 8.000 de catateni, Acest razboi nedeclarat al statului roman inpotriva Americii ar trebui sa inceteze........... Totusi ca sa acord circumstante atenuante politicianului meu preferat, pentru care de altfel am votat, nu avea de unde sa stie ca aceasta companie este condusa direct si personal de Presedintele Basescu prin consielirul sau personal, care a preluat oficial aceasta compania principala a mafiei de armament :
"Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009. General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients."
In comentarul urmator, vorbind in termeni militari, veti citi desvaluirea unei adevarate bombe care va cadea peste palatul Cotrocenilor. Compania super oficiala a mafiei romane de arme este acuzata oficial de Ministerul de Justitie american de SPARGEREA EMBARGOULUI CU SUDANUL, UN ALT FAPT CRIMINAL AL PRESEDINTELUI BASESCU . Ma opresc aici pentruca oricum orice nemernicie, orice scandal va fi imediat musamalizat in Romania. De aceea singura speranta ca aceasta mafie de arme care dispunand de sume fabuluase de bani sa nu stranga de gat institutile statului si sa pune in pericol democratia ,nu sunt politicieni sau ziaristii, ci este omul de rand .....care va iesi in curand in strada. Scuzati sinceritatea randurilor mele.


Robert Horvath Deva ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

sandman spunea...

Aveai tot dreptul la premiu, florine, pentru activitatea ta in blogosfera. :)

Anonim spunea...

CINE A FOST SFANTUL TRAIAN ?
Corpul celui mai popular si mai controversat sfant al vremurilor moderne a fost expus public in Biserica Cotroceniului .20.000 de pelerini au stat la coada ore intregi pentru a arunca o privire corpului sfant cunoscut mai mult drept BASE sau Marinarul cel chior. Liturghia celebrata inainte de dezvelire, a fost transmisa live de televiziunea romana de stat, si de multe alte canale, printre care si Antena 3.
Prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, Dan Voiculescu a declarat: "Astazi veneram corpul sau TRAIAN nu este numai un corp mort. Privind la ramasitele sale pamantesti ne aducem aminte de tot binele pe care l-a facut", il citeaza ziarul britanic The Independent, monitorizat de Rompres.
Traian Basescu a fost sanctificat de Papa Ioan Paul al II-lea, acm cateva zile in fata celei mai mari multimi pe care a vazut-o vreodata Piata Sfantul Petru din Roma. A fost salutat de milioane de oameni din lumea intreaga drept facator de minuni, iar micul oras
din sudul Dobrogei in care a trait si murit a devenit locul unui pelerinaj in masa si a prosperat deja in mare masura in urma acestui eveniment. La acest eveniment a participat inbracata in rosu aprins si tovarasa sa de viata Elena Udrea.
SFANTUL TRAIAN a murit acum patru zile . In cursul zilei de ieri a fost exhumat, astfel ca starea in care se afla corpul sau sa poata fi certificata inainte de a-si gasi locul permanent de odihna. Cauza mortii este neclara, certificatul medical mentionand doar, o cantitate minima de sange in alcol.
Oficialii care au examinat corpul au declarat ca se afla ''in stare buna'', cu exceptia capului, o mare parte din acesta fiind redus la os. O echipa formata din oameni de stiinta din domeniul medical si biochimisti au lucrat de la exhumare pentru a aduce corpul la o stare prezentabila. Fata a fost acoperita cu o masca de ceara, comandata companiei care furnizeaza produsele de ceara Muzeului Madame Tussauds.
Traian este ortodox.Care este pozitia Bisericii Catolice? Dupa nopti nedormite ,indoieli si suspiciuni, conducerea Bisericii a adoptat pozitia ca nu trebuie combatuta reputatia si faima colosala a lui TRAIAN, iar singurul lucru ce trebuie facut este ca el sa fie BINECUVANTAT.

Corespondenta speciala de la Bucuresti pentru Nipon Press
by Robert Horvath Deva
http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

Titus Chirila spunea...

Antoine de Saint Exupery - Citadela:
"Te accept asa cum esti. Se poate ca vreo boala sa te impinga sa bagi in buzunar bibelourile de aur care iti cad sub ochi, dar in rest sa fii poet. Te voi primi deci din dragoste fata de poezie. Si din dragoste pentru bibelourile mele de aur, le voi ascunde. Se poate ca asemenea unei femei sa primesti secretele care-ti sunt incredintate ca pe niste diamante cu care sa te impodobesti. Caci femeia in ziua de sarbatoare se simte importanta si glorioasa prin obiectul rar pe care il expune. Dar se poate de asemenea ca tu sa fii dansator. Te voi primi deci din respect pentru dans, dar din respect pentru secrete, le voi tine sub tacere. Se poate pur si simplu ca tu sa fii prietenul meu. Te voi primi deci din dragoste pentru tine, asa cum esti. Daca schiopatezi, nu-ti voi cere sa dansezi. Daca urasti pe unul sau pe altul, nu ti-i voi impune ca tovarasi. Daca ai nevoie de hrana te voi hrani. Nu am sa incerc sa te divid pentru a te cunoaste. Tu nu esti nici acest act, nici celalalt, nici suma lor. Nici acest cuvant, nici celalalt, nici suma lor. Nu te voi judeca nici dupa aceste cuvinte, nici dupa aceste acte. Ci voi judeca actele si cuvintele dupa tine.
Iti voi cere in schimb sa ma asculti - Nu am ce face cu prietenul care nu ma cunoaste si-mi cere explicatii. Nu am putere sa ma transpun in neputincioasa zarva a cuvintelor. Sunt un munte. Si muntele poate fi contemplat. Dar nu ti-l pot oferi carandu-l cu roaba."

Anonim spunea...

DESCONSPIRAREA INTELECTUALULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
Tot pe acest blog puteti urmarii serialul " DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA ". Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care va avea loc datorita denuntului meu adresat
Serviciului de Emigratie American.

Robert Horvath Deva Cineast http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
Am inceput publicare primului articol din serialul de 12 articole despre agentul Volodya Tismaneanu. Sper ca cititorii sa-l urmareasca saptamanal pe blogul meu. http://devanewyork.blogspot.com/ ( Va fi postat in fiecare Duminica.)
Seria se bazeaza pe documente noi , din surse demne de increderea .
Se scoate in evidenta faptul ca rasputinul actualului presedinte, a fos nu numai agent al securitatii ci si agent sovietic. Sprijinul logistic fiind asigurat de una din cele mai periculoase organizatii teroriste internationale.
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Sa refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Romaniei.
Sper ca la sfarsitul serialului Traian Basescu sa apara la televizor si sa-si ceata scuze poporului Roman. Despartirea de comunism nu se poate face cu comunisti si cea de securitate cu securisti. Este cum ai pune in fruntea unui tribunal international care judeca pe nazisti un comandant SS.
Robert Horvath Deva cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/