vineri, 26 martie 2010

Cazul "Voicu". Dezinformare pe bani multi.

Panarama asta de general SPP fost deputat si acum senator PSD, un guraliv si un laudaros, un "descurcaret" in viata de militar prin "pupatul sefilor in fund" si prestarea unor servicii "specifice", a ajuns la ananghie. Este o vorba: gura bate curul. Asta se intampla. A vorbit aiurea si a dat ocazia unora sa se foloseasca de el pentru a lovi in altii. Da, nu el este tinta majora in acest dosar, el este doar un fel de "acar Paun".

Multi dintre noi cunosc tipul de om pe care Voicu il reprezinta. Ne-am lovit de ei in viata si ne lovim in continuare. Sunt tupeisti, sunt atenti la detalii despre altii si le aduna metodic in "dosare de caz". Au agende de telefoane care concura cu agendele unor institutii publice. Intra in viata unor oameni cu picioarele insa sunt atenti si "gratiosi" atunci cand vor sa fie bagati in seama de puternicii zilei. Promit marea cu sarea si nu se dau in laturi de la nici o magarie pentru a atinge un scop. Catalin Voicu este tipul perfect de lichea. Dar a face dintr-o lichea un mare mafiot, un cap al coruptiei generalizate din Romania, este prea mult.

Eu am o prima mare, foarte mare necunoscuta: care a fost motivul pentru care Catalin Voicu a inceput sa fie urmarit informativ ? Ce infractiune de mare gravitate a savarsit licheaua asta de a fost inregistrat ambietal, i-au fost inregistrate convorbirile telefonice, s-a intrat cu "picioarele statului" in viata lui privata ? Este o mare necunoscuta pentru mine mai ales ca intre capetele de acuzare nu gasesc nici una care sa se refere la inceput ! Toate fac trimitere la actiuni "descoperite" pe parcursul inregistrarilor. Daca este asa, atunci suntem in fata unei probe reale de politie politica. Catalin Voicu a fost urmarit informativ pentru ca a devenit deputat si mai apoi senator al Romaniei din partea unui partid adversar PD-L. Este o concluzie de bun-simt iar gandul ma duce la ideea ca toti deputatii, senatorii, oamenii cu functii de conducere in institutiile publice si personalitatile vietii publice din Romania sunt urmariti politic de SRI, SIE, MAI, Ministerul Public ... adica de noua securitate. Securitatea basesciana. Iar acest lucru trebuie sa fie cu mai multa atentie dezbatut de noi decat ipoteticele "fapte infractionale" deduse de procurorii DNA aserviti puterii politice.

O alta necunoscuta pentru mine o reprezinta incadrarea infractionala a actelor si faptelor lui Catalin Voicu. Faptele pentru care este acuzat s-au savarsit ? Nu doar vorbele schimbate prin telefon sau la un pahar, ci rezultatele. Persoanele publice carora li s-a solicitat interventia aveau posibilitatea materiala de a indeplini obiectul interventiei ? Traficul de influenta a fost finalizat ? In dosarul "X" este o rezolvare a cauzei determinata de influenta externa sau nu ? In caz ca da, care este pozitia reala a lui Voicu ? Judecatorii care sunt pomeniti de presa au judecat ei cauzele, au fost intermediarii, au putut interveni hotarator ? Si daca este sa mergem pe fir, trebuie sa ajungem la un rezultat palpabil, real, material. Dar daca nu este asa ? Pai atunci suntem in fata unor "infractiuni de pericol", gen lax, in special cand vorbim despre coruptie (infractiunile prevazute de Legea nr. 78/2000 -cu modificarile ulterioare-, raportate la art. 254-257 din Codul penal, art. 6^1 si 8^2 si cele prevazute in legi speciale ca modalitati specifice ale infractiunilor din Codul penal pomenite mai inainte) cu care procurorii pot duce adevarate razboaie la comanda politica. Dupa modul in care au actionat procurorii, nu doar in cazul Voicu, se pare ca "se bate apa" pe starea de pericol creata de cererea lui Voicu adresata unor persoane din sistemul judiciar de interventie in dosare aflate pe rol. Cererea este cerere, dar a fost admisa ? Judecatorii au savarsit, la randul lor, fapte de interventie pentru rezolvarea cererii ? Nu stim. Stim doar ca se desfasoara o campanie portocalie furibunda pentru a face din asa-zisul caz Voicu cel mai mare eveniment politico-judiciar din ultimul secol. Ei bine, cazul este banal, in esenta lui, insa da ocazia basescienilor de a ataca, la pachet, Justitia - in special ICCJ (!) si in particular pe jud. Costiniu (!) -, Parlamentul - Senatul condus de Geoana -, PSD - partidul care sta in coasta PD-L la numarul de voturi, PNL - care putea fi incriminat pentru vot impotriva la Senat la cererea DNA (nu s-a intamplat) ... Mai mult, tinerea cazului in prim-planul mediatic vrea sa abata atentia de la dezastrul guvernarii Boc-poloboc-care face poc si de la manevrele oculte ale mafiei basesciene.

Faptele, cele reale, ajunse in strada, ne spun ca oamenii au alte probleme decat o cauza oarecare a unuia sau altuia cu justitia. Cadrele didactice ies zilnic in strada, buzunarele lor fiind din ce in ce mai goale iar funebrul Funeriu, incapabilul ministru de resort asteapta moartea unora dintre dascali pentru a constata, post-mortem, ca veniturile dascalimii sunt o bataie de joc. Este ajutat de niste tate guralive pe post de cosiliere (Vergu) sau care au primit postul politic de secretar de stat la ministerul (lipsei) educatiei. Da. Funeriu nu are cei 7 ani de acasa. Este un cercetator valoros si atat. In domeniul lui de activitate stiintifica a facut proba valorii, in domeniul administrativ sau al relatiilor umane este o catastrofa. Politistii au inceput sa iasa in strada. Au si ei probleme pentru ca si ei sunt oameni si sunt printre cei carora le-au fost scazute veniturile si, mai mult, nu mai au viitor. Veniturile la bugetul statului scad abrupt din cauza incompetentei guvernantilor portocalii iar putinii bani care sunt adusi cu japca primesc destinatii mai mult decat curioase. Basca se fac donatii politice puternicilor politici de pe alte plaiuri prin promisiunea unor contracte comerciale de miliarde de euro, bunurile ce urmeaza a fi achizitionate fiind recomandate mai degraba pentru muzeele de profil si nu pentru a asigura prin forta militara a statului independenta, suveranitatea si securitatea Romaniei. Dar portocalii nu au nici o treaba cu aceste lucruri. Blaga iese in media, peste manifestarile politistilor, sa ne spuna ca Geoana a cerut lui Boc sa il puna pe Voicu ministru, prefect sau nu mai stiu eu ce. La Antena 3 si Realitatea Tv se produc Andreea Pora, Sever Voinescu si Necula, Hoara, senatorul "spam" Iulian Urban si Rodica Culcer care bat apa in piua cu cazul Voicu laudand, fara rusine, Guvernul incompetentilor portocalii pentru fapte total aiurea.

Cati bani da Guvernul Boc cel incompetent pentru toata mascarada asta ? Dumnezeu stie, dar daca stau sa ma gandesc la miliardele aruncate pe apa sambetei de DNA pentru dosarele politice instrumentate simt ca ma furnica palmele din dorinta de "a le da" cuiva.

Actualizare:

Manevra DNA de a cere Senatului un vot pentru propunerea de arestare preventiva a lui Catalin Voicu a avut caracter politic. Faptele o confirma. Manevra face parte din jocul politic al lui Traian Basescu de desfiintare a Senatului.

Culmea idioteniei procuristice: votul a fost cerut pentru arestarea preventiva si nu pentru retinere (!), Voicu nu mai are nici o interdictie privind libera circulatie iar cererea procurorilor DNA va fi judecata saptamana viitoare ! Pericol social ? Lipsa. Vorbe. Literatura politista marca DNA de mana a treia.

La votul in Senat au votat pentru mai toti cei din opozitie ! Cei care au votat impotriva arestarii preventive au fost pedeleprele. Nu s-au asteptat ca cei din PSD sa voteze pentru arestarea preventiva. Pedeleprele sperau ca si unii din PNL sa voteze impotriva arestarii preventive pe considerentul ca materialul trimis Senatului de DNA era absolut fabulos de inconsistent, aiuritor, o facatura mizerabila.

Mihai Voicu face o utila demonstratie pe blogul sau. Materialul a fost preluat si de cotidianul.ro

3 comentarii:

TOTI SUNTETI NISTE MAFIOTI spunea...

Domnu Cepeca, banuiesc ca scrieti pe acest blog doar ptr tzutzerii politici asemeni dvoastra.
Eu nu sunt domne nici membru de partid, nici tzutzer politic si va anunt ca-mi jigniti inteligenta domne.
Domne, o tot scaldati atita, la fel cum o scalda si pedelistii cind e vorba de unul de-al lor.
Vorba aia:"noi si-ai nostri sa traiasca".
Realitatea e ca TOTI sunteti niste mafioti, in frunte cu basescu.
Ati distrus tara asta in numai 20 de ani. Ati reusit sa o aduceti in categoria statelor prabusite.
Nu mai exista sistem de sanatate, politie, servicii publice. Am ajuns un maidan plin de gunoaie si ciini vagabonzi, o satra tiganeasca. Voi aveti alte prioritati.
Ce se intimpla acuma e doar o rafuiala intre mafiile voastre. Si o rafuiala fara consecinte majore in ceea ce-i priveste pe cei implicati. Peste 4 ani voicu poate fi la pdl, asa cum dta si alti tzutzeri ca dta puteti latra peste 4ani in favoarea aliantei pnl-pdl-psd, de exemplu. Dac-o mai fi cineva sa mimeze opozitia peste 4 ani.
Domne, eu inteleg ca ordinu-i sfint, doar ca nu va mai mirati asa de ipocrit de ce mai vin la vot doar tiganii si tzuzterii politici.

Anonim spunea...

Poate este, in sfarsit, lovitura de teatru ce se rostogoleste impotriva celor ce se cred " zeii'" nostri? Poate este chiar o regizare, un risc asumat, o punere in scena menite sa-i demaste, sa-i atraga intr-o capcana, sa arate public adevarata fata a celor ce executa ordinele " zeilor"? Sa-i zdruncine , oare, tocmai cu armele lor preferate, cele dragi lor( dosare, ascultari, intimidari, amenintari etc.) si care se pot intoarce direct in defavoarea lor? Poate este razbunarea , in complicitate, chiar a judecatorilor? Totul este posibil,who knows...Eei, vom trai si vom vedea, nu?

Anonim spunea...

@ FLORIN,
Cazul VOICU este cea mai ordinară DIVERSIUNE băsesciano-dâmboviteano-bocciano-pdlistă pentreu a distrage atentia românului ajuns la limita răbdării din cauza sărăciei si umilintelor la care este supus zi de zi de haita fără scrupule si cu miros de mort.
Este otrava aruncată ca materie primă de PDL in piata media pentru ca românul să caste ochii si să-si destupe urechile in fata tv.la cazul VOICU in loc să iasă in stradă ca-n 1907 cu sapa,furca si lopata pentru a li se RESPECTA DREPTURILE GARANTATE de CONSTITUTIE ! Ce reglare de conturi mafiote si politice, ce vendetă politică , ce răfiuală, când se observă de la o postă DIVERSIUNEA pentru ca ei ,portocalii să-si ducă pe mai departe planurile lor diabolice de politizare a tuturor institutiilor statului si de cheltuire a fondurilor europene nerambursabile si a banului public asa după cum li se dictează ? Mesajul lor este foarte clar numai că noi ne facem că nu-l constientizăm : uitati-vă la cazul VOICU ca noi să facem ce stim fără a fi monitorizati imediat .
ALIOSA.