marți, 30 martie 2010

Pedeleprele și acoliții au comis-o.

Judecătorul Cristi Danileț ne aduce vești triste. Pe blogul său ne informează ca eforturile de anul trecut ale magistraților de a reforma Justiția sunt pe cale să eșueze. Parlamentul a dat un vot negativ, în ședința comună a celor două Camere, Raportului Comisiei speciale constituite pentru a analiza criza din Justiție. Aprobarea raportului ar fi dus la semnarea Pactului Național pentru Justiție, document care ar fi reglementat raportul dintre Justiție și celelalte puteri ale Statului.

De pe Mediafax, aflam și cum s-a desfășurat ședința. PD-L și acoliții au ieșit învingători. Pacat. Sincer, speram ca să intrăm în normalitate, ca țară, scenele în care Băsescu, anul trecut, încerca să încalece magistrații (judecătorii), îmi doream să rămână de domeniul trecutului. Dar nu. Nu se poate. Gașca portocalie, maghiarii udemeriști și acoliții trădători ai celorlalte partide au fost mai puternici.

Pun mai jos concluziile lui Cristi Danileț de pe blogul sau:

Prin acest vot, parlamentarii romani nu recunosc criza de anul trecut din justitie, desi aceasta a generat cel mai mare protest din istoria justitei romanesti si despre ea se vorbeste si in recentul Raport al Comisiei Europene. Si tot in acest raport se indica puterilor sa semneze Pactul.

Prin votul de azi, Parlamentul spune clar ca vrea o justitie nedemna, saraca si calcata in picioare. O justitie care sa nu ii cerceteze decat daca ei dau voie prin aviz. O justitie care poate fi cumparata. O justitie care poate fi controlata. O justitie care poate fi pusa la zid prin populisme ieftine.Vrea judecatori tributari, slabi, santajabili.

Pentru acesti parlamentari, eu si multi alti colegi de ai mei putem spune un singur lucru: se inseala amarnic.


Sper să aibă dreptate.

Un comentariu:

Anonim spunea...

CIA IA POZITIE OFICIALA IMPOTRIVA UNEI CARTI SCRISE DE AGENTII
TISMANEANU- PACEPA !
Intr-o luare de pozitie fara precedent si definitorie, Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite ale Americii se spala pe maini de asa-zisul agent CIA Ion Mihai Pacepa, fostul adjunct al DIE considerat agent pe deplin conspirat al KGB.
Clarificarea se face pe site-ul oficial al CIA, prin intermediul unei cronici la ultima carte a celui care semneaza sub numele de Pacepa, banuit a fi de fapt Vladimir Ilici Tismaneanu. Este vorbaProgramat sa Ucida: Lee Harvey Oswald, KGB, si Asasinarea lui Kennedy", prin care Pacepa/Tismaneanu incearcasa acrediteze ideea imbecila ca Lee Harvey Oswald ar fi fost agent KGB. Tismaneanu, ca orice nu stie nici macar faptul ca desecretizarea unor documente ale CIA si US SS din dosarul asasinarii lui Kennedy au dovedit deja ca bietul Oswald era agent al ONI, CIA si FBI trimis in URSS cu misiune. Volodya considera pe coperta volumului lui Pacepa ca aceasta "fascinanta si provocatoare" carte "va schimba definitiv intelegerea noastra despre unul dintre cele mai tulburatoare episoade ale secolului al XX-lea". Nu aceeasi este si parerea CIA.
Traduc din comentariul CIA despre aceasta imbecilitate marca Tismaneanu - Pacepa "Programat sa Ucida prezinta o explicatie imaginara a asasinarii lui Kennedy, dar care este de asemenea neverosimila. Pacepa nu a conectat puncte, ci a adaugat altele noi. Un avertisment de sănătate se justifică."
Deci duetul tembel este trimis la analiza psihiatrica sau la casa de nebuni.
Cititi articolul complect care face parte din serialul de 12 articole " DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY.
Deasemenea pe acelasi blog cititi : ATAC BANDITESC IMPOTRIVA ANTENA3 ( BASESCU ANCHETAT DE FBI )
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/