sâmbătă, 9 iulie 2011

Întâlnire luni, Cafeneaua liberală

Luni aveam întâlnire la Palatul Ghica. Nu se mai poate în locația anunțată. Lilick ne anunță că locația devine ... Cafeneaua Liberală. Ora se pare că rămâne aceeași. Pentru cei care au uitat sau au dorit să uite, preiau de la Lilick tema, așa cum a pus-o Daniel Constantin pe blogul său:

"am lansat in dezbatere un proiect pe care il consider important pentru o reasezare corecta a scarii valorilor in Romania si pentru un parteneriat solid si permanent al Statului roman cu Familia Regala a Romaniei. Concret, este vorba de crearea unei institutii de interes national, aflata in subordinea Parlamentului, care sa se ocupe de imaginea si reprezentarea Romaniei in plan extern, precum si de aspecte concrete, cum ar fi sprijinirea eforturilor noastre de a adera la spatiul Schengen si de a ne integra efectiv in cadrul UE. Aceasta institutie urmeaza sa fie condusa de un reprezentant desemnat de Casa Regala a Romaniei si va fi organizata pe modelul institutiilor de tipul Inaltului Reprezentant, existente atat la nivelul Uniunii Europene, cat si al ONU sau OSCE." 


Deci, atenție ! S-a schimbat locația.


11 iunie 2011. A avut loc. Discuții interesante. Urmează să ne exprimăm asupra temelor. În postările viitoare.



4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Multumim, Florin. Nu "se pare", sigur ramane aceeasi ora. :) Sa nu aiba cineva dubii...

Crăciun Florin spunea...

Este clar că vor fi acolo la 17.00. Mâine îi dau telefon lui Gabriel Mogoș să îl rog să anunțe la Cafenea (managera) despre această întâlnire și să facă niște amenajări.

Lilick Auftakt spunea...

Se stie deja, Florin. Am anuntat inainte si o sa se faca pregatiri speciale.

Crăciun Florin spunea...

Bine.