luni, 27 mai 2013

Chiliman a reușit ! Va pleca din PNL așa cum a vrut el. Dat afară. MRU întinde covorul roșu ?

BPN al PNL a făcut jumătate din treabă. A fost de acord cu excluderea lui Chiliman din PNL dar și a deputatului Diana Tușa (soția jurnalistului Iosif Buble de la A3). Agerpres.

Chiliman mai are puțin și reușește să plece din PNL dat afară păstrând astfel primăria Sector 1 București pentru Partidul Forța Civică. Mai mult, Forța Civică va avea un deputat în plus în Camera Deputaților. Pentru MRU este un succes. Destul de mic el, pentru că nu sunt mulți liberali care îl urmează pe Chiliman. Totuși este un succes. Pentru PNL este o pierdere. Pierde o primărie. Hm. O primărie. Da. Așa pare. Dar, ce consilieri are primăria ? Ce formațiuni constituie majoritatea „legislativului” de la S1 ? Bănuiesc că USL. Asta dacă nu cumva PSD va încerca o coabitare cu Chiliman și Forța Civică. Să vedem ce va face PSD partid specialist în coabitări.

Sunt curios, MRU va întinde covorul roșu pentru primirea lui Chiliman ?

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

De comentat am comentat aici:
http://yellowgondolin.wordpress.com/2013/05/27/excluderi-in-pnl/
unde nu pot comenta ca Adrian asa ca trebuie sa-mi folosesc blogul de rezerva de pe platforma wordpress. Asta si apropo de pesimismul sau optimismul meu in raport cu societatea romaneasca in general - asta e cusurul ei, e fara manera.