vineri, 14 mai 2010

Azi, 14 mai, la „Leu”, să arătăm că ne pasă.

Azi, la Cotroceni, la ora 09.45, o mamă liberală, Andreea Iancu, vrea să depună o scrisoare adresată Președintelui Traian Băsescu, mă informează „Un blog cu atitudine”.

Cine poate să meargă să fie alături de Andreea Iancu, să o facă. Voi încerca să ajung. Nu are importanță că ne cunoaștem sau nu, important este să încercăm să fim uniți, ca membri ai comunității tuturor cetățenilor români victime ale guvernării băsesciene. Hai „să ajutăm” pe Băsescu să facă economii la buget.

Scrisoarea are următorul cuprins:

Excelenţei Sale
Domnului Traian Băsescu,
Preşedintele României

Domnule Traian Băsescu,

Noi, parintii liberali, v-am văzut la televizor foarte des în ultimul timp. Păreţi vesel, uneori prea degajat si chiar v-am auzit razand. Situatia din tara, cu toate astea, a scapat de sub control. Ati venit cu diverse solutii anticriza. Ati amintit faptul ca tara este in criza din cauza trusoului nesimtit pe care il ofera statul roman nou nascutilor. O alta masura anticriza ar fi sa reduceti indemnizatiile mamelor la 600 de lei.

Situaţia pe care aţi creat-o ne îngrijorează peste măsură. Ne aduce chiar in pragul disperarii! Ne face sa ne gandim la viitor si viitorul il reprezinta chiar copiii nostri. Sunteţi Preşedintele ţării, aveţi obligaţia constituţională să aveţi grijă de toţi românii. Intamplator, acesti copii, carora le negati un viitor, sunt aceia pe care se cladeste aceasta tara. Intamplator, trusoul pe care il ofera statul roman unui nou nascut este de 150 de lei. Este o cheltuiala imensa a statului roman si intelegem. Intamplator, o indemnizatie de 600 de lei ne ajunge doar pentru pampersi si lapte, dar intelegem si asta. Vom rupe de la gura copiilor si vom lua atitudine!
Am hotarat sa va ajutam, domnule Presedinte! Dorim sa facem ceva pentru a remedia situatia in care a fost adusa aceasta tara! Pentru ca Romania sa nu mai fie in criza, sa nu ne mai acuzati ca romanii cumpara mai multi pampersi decat orice alta tara, sa nu ajungem la momentul in care ne veti taia alocatiile si indemnizatiile, noi va dam pampersii inapoi! Veti avea nevoie de ei! Este principala arma pentru scoaterea Romaniei din criza! Intelegem!
Decat sa vorbim, sa va acuzam, preferam sa va ajutam, domnule Presedinte! Credem cu tarie ca un pachet de pampersi va scoate tara din criza!
Sperăm că inţelegeţi corect îngrijorarea noastră sinceră şi mâna de ajutor pe care v-o întindem!

Cu consideratie,
Parintii liberali

Un comentariu:

Anonim spunea...

BASESCU CRIMA SI PEDEAPSA. ROUEN...TRANSPORT DE ARME CATRE TERORISTI !
NU CONDAMNARII LA MOARTE !
Orice rau s-ar petrece, ma opun vehement condamnarii superficiale la moarte a presedintelui Basescu, pe modelul brevetat la Targoviste in cazul cuplului Ceausescu. Pe motiv ca orice om are dreptul la viata, indiferent cat de ticalos ar fi.
Solutia oferita este inchisoare pe viata intr-o inchisoare pe viata intr-o puscaria romana sau franceza, Reschiderea Dosarului Rouen de catre autoritatile franceze pentru incendierea a 47 de vase si falsificarea probelor face ca acest deziderat al
oamenilor de bine sa fie posibil si recomdabil. Scriu aceste randuri din portul de pe Sena. Am hotarat sa raman in Franta pana la inchiderea dosarului criminal cu presedintele cu tot. Puteti citi integral acest serial terminal pe blogul meu personal
sau pe alte bloguri care sunt interesate sa spuna adevarul. Serialul se chema BASESCU CRIMA SI PEDEASA. Primul articol se cheama DECE AI PUNE SARKOZI CATUSE LUI BASESCU ?. Deschideti http://devanewyork.blogspot.com
Acesta din urma pune capacul la decesul....politic al presedintelui.
BASESCU TERORIST INTERNATIONAL
Nava Arges sub comanda lui Traian Basescu care a incendiat intregul port in iarna I981 a TRANSPORTAT ARME CATRE TERORISTI. Am descopetit in cursul zilei de astazi un martor al evenimentor, Un marinar depe vasul care a produs incendiul, actual cetatean francez a inceput sa vorbeasca . Vorbele lui incete si intr-un limbaj pitoresc fac ca sentinta de 20 de ani sa sara direct la inchisoare pe viata. Ele confirma declaratia unui alt marinar emigrat in Canada deasemenea contactat de mine, pe numele Tudor Danilla. Iata ce declara acesta ziarului Le POST in articolul samedi 31 octobre 2009
ROUMANIE •" Comment le président roumain a berné les Français TraianBasescu a reconnu à demi-mot que, durant sa carrière de commandant denavire, il avait effectué des “transports spéciaux”, sans s’étendre surleur nature. Selon Danila, il ne pouvait s’agir que du trafic d’armes :”Dans ce cas d’espèce, les ordres venaient directement de la Securitateet nous étions sous étroite surveillance tout le long du voyage.'
In aceste ore astept venirea la Rouen a echipei de filmare de la New York pentru inceperea documentarului CRIMA SI PEDEAPSA. Sotia mea Kiyoko ma sunat la telefon de la Tokio spunand ca NHK japonez este interesat de proiect. Vor urma alte statii TV.
Robert Horvath Deva CIineast New York- Tokio
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
ACEST ARTICOL A FOST REMIS AMBASADEI FRANCEZE DE LA BUCURESTI.