sâmbătă, 24 iulie 2010

Revenire

Am fost plecat la Constanța. O săptămână întreagă. Fără calculator, fără tembelizor. Și bine și rău. Calculatorul este ca drogul, tembelizorul la fel. Rar, am trecut pe la rude și m-am uitat, cu coada ochiului, la televizor. Tembelisme. Se făcea din rahat bici și ... așteptau să pocnească. Unii zic că a „pocnit”, de exemplu Tokes și Vadim, dar „rahații” ăștia „pocnesc” de mult. Nu m-au impresionat.

Îmi pare rău de faptul că am ratat întâlnirea de la PNL S3, despre ”Dreapta românească”. M-am uitat fugitiv la Lilick și am văzut că am ce regreta. Mă revanșez eu. În rest, numai de bine.

După ce îmi revin complet (am dormit și dormitat enorm de mult, un fel de reîncărcare a bateriilor) pun lentilele ochelarilor pe evenimente. Atunci voi scrie. Până atunci sunt în convalescență.

9 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Bine ai revenit, Florine! Si foarte bine ca ti-ai incarcat bateriile. In cateva zile incepem munca de partid. Ne vom vedea in Piata Cotroceni la intalnirile cu alegatorii.

nicolae spunea...

Si noi , colegii pensionari va asteptam cu nerabdare! Pagina de uz intern este la reanimare si are nevoie de resuscitare.

Crăciun Florin spunea...

Bună, Daniele ! Asta da încurajare. Mâine vin pe la partid să văd ce mai este. Poate ne întâlnim.

Crăciun Florin spunea...

Nicolae,

Te salut cu stimă ! Am citit apelul „înălțător” al președintelui SCDM. Eu am o altă abordare cu privire la subiect. O să postez pe blogul/pagina de uz intern abia după ce mai fac niște săpături „juridice”.

Lilick Auftakt spunea...

Florin, bine ai revenit. De saptamana viitoare reincepem actiunile, pana atunci ne mai odihnim putin. Ne intalnim cu Mircea Diaconu pe 3, apoi mai avem ceva interesant pe 10 si pe 12. Si nu numai...

Mario Ovidiu Oprea spunea...

E corect ca daca trebuie sa iti incarci bateriile tii drogurile departe de tine. Insa fara un pic de internet sau un televizor mic, nu e odihna. Ma rog. Cred ca ma invartesc in jurul cozii, dar eu nu am reusit. Am fost plecat si am incercat, dar tot am cedat si am napustit pe un computer vreo jumatate de ora.

Crăciun Florin spunea...

Dragă Lilick,

Am văzut mail-ul cu convocarea. Trebuie să găsesc sediul ăsta de la S3 pe care nu îl cunosc. Voi veni la toate întâlnirile mai putin cele din perioada 10-20 august. Voi fi plecat la Onești/Bacău.

Apropo ! La Onești avem simpatizanți ai mișcării violet sau membri ai CBL ?

Crăciun Florin spunea...

Mario,

Am fost forțat de imprejurări să nu am nici calculator și nici televizor. În locuința de la Constanta am un televizor, cu vechime (20 de ani), un Sony, dar nu mai aveam semnal la cablu și, nu am reușit (de lene), să merg la RDS pentru a interveni. Dacă aveam semnal, probabil că mă lipeam de ecran (mă bucur că nu a fost așa).

În schimb, am fost „bucătar”. Am făcut grătare și am copt pâine la soacră ! Am arătat cum se face, eu fiind considerat ... maestru.

Anonim spunea...

@nicolae
Te-am prins! Care va-sa-zica pe aici umbli! Astept un punct de vedere (economico-finantist) pe nenorocitele alea de norme...
@cepeca
Am plecat in goana mare aseara, ca aveam inca nspe mii de intalniri, dar am nevoie URGENTA de un punct de vedere autorizat de la cineva specialist in administrativ. Ca azi, toata ziua m-am certat / contrazis. Asdar, a se vedea Inbox...
Elena