luni, 5 iulie 2010

Cine minte ?

Citesc pe Mediafax o informare de la Ministerul Mediului care confirmă alocările de fonduri din 2008 ale Guvernului Tăriceanu și care afirmă că lucrările au fost executate. La Săucești și în restul locațiilor. Au și scuza, pe care o accept, personal, că debitul apei a fost peste estimările specialiștilor. Nu accept însă scuza sub aspectul efectelor diluviului la Săucești și în alte părți. Pentru justificarea diluviului ar fi trebuit ca digurile să cadă complet, ceea ce nu este cazul. Peste dig a trecut un surplus de apă nu întreaga cantitate. Eu așa înțeleg.

Deci, Guvernul Băsescu-Boc-Udrea-Isărescu declară ferm că toți banii repartizați de Guvernul Tăriceanu au fost folosiți cu destinația prevăzută.

Lumea a reclamat lui Băsescu că banii nu au fost folosiți unde trebuie ci au luat alte căi. Iar Băsescu a constatat că se minte. Că este mințit și de oamenii care și-au pierdut averile și rudele.

Normal, presa este de vină ... că informează de la fața locului. Zilele astea „s-au confirmat” riscurile din Strategia Națională de Apărare cu privire la campaniile antiguvernamentale ale presei „ticăloase”.

Cineva minte. Băsescu, Președintele sau tandemul Băsescu-Boc, Guvernul ?

Niciun comentariu: