miercuri, 13 aprilie 2011

Propagandistul PCR Valeriu Stoica

Acesta este Valeriu Stoica. La viața lui și-a ascuns „secretele”, cum a putut mai bine, a dat din gură mieros și a fraierit o mulțime de oameni. Este tipul de om „scârbos”, după cum îi calific eu pe oameni atunci când am a face cu ei.

Am avut nefericirea ca în viață să cunosc astfel de oameni, „uteciști de omenie”, pentru că viața militară a avut și ea o contribuție însemnată la formarea și promovarea unor astfel de specimene umane.

Grupul de investigații politice ne aduce în față viața „de apoi” a acestui cameleon uman. Politic, juridic, social etc. Valeriu Stoica a fost un vașnic propagandist comunist. După Revoluție a aburit pe liberali și a ajuns chiar Președintele partidului. Când liberalii au vrut să îl debarce, i-a păcălit și a adus pe Stolojan, alt comunist înrăit, care a reușit performanțe notabile împotriva românilor și a liberalilor. Acum sunt la PD unde au adăugat un (L), o altă înșelăciune. Ușor, ușor, a tunat și i-a adunat pe propagandiștii PCR sub culorile politice ale PD(L) - portocaliu - și conducerea „înțeleaptă” a unui fost nomenclaturist comunist, Traian Băsescu.

Preiau de la Ciuvică textele de mai jos:

GIP publică documente din dosarul de cadre al lui Valeriu Stoica. Este vorba despre autobiografia olografă și semnată și un memoriu de activitate dactilografiat și semnat. Ambele documente sînt din 1986.

Lectură plăcută.

Niciun comentariu: