duminică, 24 aprilie 2016

Un fost candidat al PNL, de un leu speranță.

Am citit „plângerea” lui sesizat de postări pe facebook.  Am deschis pagina psnews (aici) și m-am umplut de nervi. Individul nu merită nimic măcar cea mai elementară formă de respect. Minte și insultă. Un fel de „neica nimeni”, îngâmfat și absolut aerian. Orgoliul însă este pe măsură.

Reprezint pe Seniorii liberali din Filiala PNL Sector 3 București. Seniori numiți de ipochimen „bătrâni”, peiorativ, în desconsiderare față de implicarea unor oameni ajunși la o vârstă dar care datorită convingerilor lor liberale vin să facă voluntariat politic în organizația PNL în speranța că succesul liberalismului va asigura urmașilor lor o viață mai bună în viitor.

Minciună însoțită de insultă la adresa unor oameni care l-au sprijinit pe acest Florin Ștefan Vasile să fie cunoscut de cetățenii Sectorului 3 prin acțiuni în teren, au adunat pentru el semnături de susținere, i-au dat sfaturi asupra modului în care comunică cu cetățenii, i-au dat sfaturi asupra unor obiective politice pe care să le urmărească în calitate de candidat, în foarte multe domenii de activitate la o primărie. I-a intrat pe o ureche și i-a ieșit pe cealaltă. Omul trăia într-o lume paralelă. A crezut că organizația noastră îl va însoți și îl va urma ca o turmă de oi. S-a înșelat. Nu știe ce înseamnă a fi liberal, nu pricepe că un liberal care își asumă o responsabilitate se pune în slujba comunității față de care s-a angajat. În mintea lui, și-a închipuit că devine un fel de stăpân. Mentalitate de comunist sadea. Un personaj primitiv.

Ce spune ipochimenul:

La tineret, au 5 oameni. La organizaţia de bătrâni, pe hârtie, sunt 2000, dar, dacă mergi pe teren, nu strângi 200 de persoane”.

Infam personaj. Potrivit acestei declarații, organizația noastră este mai degrabă o organizație a „bătrânilor”. Ei bine, noi avem persoane în vârstă, nu sunt „2000” ci abia 10% din această cifră și ceva mai puțin din numărul total de membri ai filialei. Termenul „bătrâni”, potrivit DEX, se referă la persoane care au o vârstă înaintată și nu mai au capacitatea de a fi active. În organizația noastră, persoanele cu o vârstă înaintată, mai bine spus de la o anumită vârstă, desfășoară activități lucrative, unele au locuri de muncă normale, altele fac voluntariat în primul rând politic dar participă și la alte forme de voluntariat în organizații ale societății civile, marea lor majoritate se întrețin singure, au resursele necesare, termenul în acest caz fiind de fapt o insultă. O desconsiderare a oamenilor care au o anumită vârstă. Ei bine, acei „bătrâni” pe care îi desconsideră au participat activ la promovarea lui. Nu au știut „bătrânii” ce lichea promovează. Acum știm. Vom discuta despre asta joi, de la 17.30 când avem ședința informală a seniorilor.

Filiala noastră este de fapt o organizație dominată copios de tineri și oameni ajunși la maturitate. Individul a vrut însă să insulte pe toți membrii organizației. Jegos.

Din moment ce individul nu a știut să colaboreze, din moment ce a fugit ca dracul de tămâie de organizație, încercând să își facă campanie doar cu nu număr de persoane adunate de el de pe nu știu unde, evident că nu a văzut sutele de tineri care au asigurat prezența la corturile de pre-campanie, unde i-a fost promovată mutra de candidat, unde se strângeau semnături pentru candidații PNL, unde se dădeau explicații cetățenilor privind existența și experiența lui ca fost funcționar public la Primăria Sectorului 3, atât cât a dat și el ca informație în cadrul organizației PNL. A mințit când a intrat în PNL cu un an în urmă, a mințit când s-a angajat să urmeze programul de guvernare al PNL pentru Sectorul 3, a mințit când s-a angajat să urmeze programul PNL de campanie, a evitat ostentativ să fie asociat cu organizația din care a făcut parte. Până acum nu a apărut în media. Acum a ieșit, probabil stimulat de publicația asta de stânga și se descarcă, probabil după indicațiile date de propagandiștii socialiști de la psnews !

Ne-am lămurit, după un timp, că individul este aerian. Din nefericire, am consumat inutil un timp de pre-campanie. Nu doar că nu este un liberal, ci și faptul că este un aerian în problemele de administrație locală. Are niște informații primite din primărie și le tot toacă fără însă să reprezinte un pericol pentru contracandidatul Robert Negoiță. Mare lucru ca individul Florin Ștefan Vasile să nu fi fost în cârdășie cu Negoiță ! Mare lucru ! Faptul că a ajuns în media doar la psnews poate fi un semn.

A naibii hahaleră ! M-a enervat tocmai azi, de Florii.

Am înțeles că vrea să candideze ca independent. Hm. O avea cu ce ? Unde nu-i cap, vai de picioare !

2 comentarii:

Freddye spunea...

Infiferent de turnura relatiilor dintre noi, un sincer LA MULTI ANI! ! Uite, o sa beau un vin de buturuga in cinstea ta ..

Crăciun Florin spunea...

Mulțumesc ! Sărbători fericite !