joi, 28 aprilie 2016

Comunicat: prin decizia penală ... Liviu Dragnea ... Slavă, ție !

DNA (aici).

Liviu Dragnea este nu doar un ipocrit, este și o persoană lipsită de respect față de ceilalți. Din cauza lui, absolut din cauza lui, niște oameni au primit sentințe penale.

Prin decizia penală nr. 114 din 22.04.2016, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât următoarele: ...”

Iar la următoarele apar faptele pentru care niște oameni au primit sentințe penale pentru că au executat „ordinele” baronului roșu de Teleorman și mare șef/mahăr la PSD:

- pentru săvârșirea infracțiunilor de fraudă la vot în legătură cu un referendum, falsificare a documentelor și evidențelor electorale în legătură cu un referendum și purtare abuzivă (2 infracțiuni);

- pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători (prevăzută de art. 55, pct. 1 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului)

- pentru săvârșirea infracțiunii de falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători

- pentru săvârșirea infracțiunilor de falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători și sustragere sau distrugere de înscrisuri

- pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale și introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători

- pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită

Una prezintă Dragnea și alții de pe lângă el publicului, alta este realitatea ce se vede în sentințele date de judecători.

Falsificarea documentelor și a evidențelor electorale, purtare abuzivă, instigare la falsificare a documentelor, complicitate, introducerea în urne a unui suplimentar de buletine decât cele votate de alegători, distrugerea de înscrisuri (aici poate fi vorba despre distrugerea unor buletine și înlocuirea lor cu altele „corect” completate ?!), luare de mită ... sunt fapte constatate în timpul urmăririi penale și nu mai pot fi trecute cu vederea. Pe lângă Dragnea, alte 27 de persoane au dosar penal, au condamnare la instanță, au cazier judiciar. Acele persoane, la comiterea unei găinării, vor fi judecate mai sever, circumstanțele atenuante nu vor fi luate în seamă.

Dacă persoanele condamnate în acest dosar complex au profesii în care există o stare de incompatibilitate în cazul în care persoana are o condamnare pentru fapte săvârșite cu vinovăție sau pentru fapte asimilate faptelor de corupție, acele persoane trebuie să își caute alte surse de existență.

Bașca interdicțiile dispuse de instanță cu privire la alte persoane care nu mai pot ocupa funcțiile publice pe care le ocupau la momentul comiterii infracțiunilor.

După cum se observă, Dragnea nu doar că le-a făcut rost de un dosar penal, a mai lăsat și niște familii muritoare de foame. Bașca reputația acestora în fața comunităților locale, cu timpul imaginea de infractor a respectivelor persoane o va acoperi pe cea de „om bun, om de treabă, persoană de încredere”.

Iar pentru astfel de fapte, PSD îl laudă și îl susține pe Dragnea. Păi cum naiba să ai față de cei din PSD stimă ?! Ce fel de oameni sunt ăștia ?

Niciun comentariu: