duminică, 30 septembrie 2012

Asasinii ...

„Reforma” sănătății promovată cu disperare de Băsescu și executată cu nonșalanță și inconștiență de Emil Boc și guvernul său are ca rezultat morții nevinovați ai sistemului sanitar. Buni plătitori de taxe și impozite, inclusiv ai impozitului pentru sănătate, au murit ca urmare a ambițiilor celor doi din imagine.

În Cotidianul este un articol care răscolește înfiorătoarea dramă de la Târgu Mureș.

Concluzia unuia dintre medici este edificatoare:

"Din păcate, din 1 octombrie, nu se va mai face nicio urgenţă de nou-născut şi sugar în clinicile din Târgu Mureş. Aprovizionarea este un dezastru. Pe primele şase luni, nu s-a cumpărat niciun reactiv pentru testarea histocompabililităţii pentru transplant. Au plecat asistente, iar de la 1 octombrie pleacă cei doi anestezişti de la transplant şi un medic pediatru. Aceasta este consecinţa reformei la spitale: un eşec. Practic, niciun copil nu va mai putea fi operat în Târgu Mureş", a adăugat prof. dr. Radu Deac, prezent la Congresul Romtransplant de la Bucureşti.

Ăștia și ungurul care a fost ministru al sănătății ar trebui trimiși după gratii pentru acte de guvernare care au dus la uciderea cetățenilor români.

2 comentarii:

ADRIAN spunea...

N-ar fi mai bine sa li se faca un transplant, ceva? Dupa ce pleaca toti anestezistii, desigur ...

Crăciun Florin spunea...

De inimă, Adriane, de inimă. Inimi au ucis nemernicii.