marți, 11 mai 2010

Ce facem ?

Băsescu a acționat. Cum știe el. Ca măcelarul. Toată lumea vorbește. Este în drept. Toți vor fi afectați. Că sunt de la stat, că sunt de la privat. Nu are importanță. Nu vor fi afectați cei care iau contracte de la stat. Sau cei care oferă produse populației pe baza contractelor de adeziune (curent, canal, Tv, internet, telefonie - unii încă mai speră). Din acest motiv îi vezi pe troglodiții cu pretenții de analiști economici sau reprezentanți ai organizațiilor patronale că aprobă așa-zisele măsuri băsesciene. Normal, se bagă în față evitarea modificărilor la TVA și cota unică. Dar nu sunt siguri de așa ceva.

Băsescu se comportă ca un dictator. El a luat măsurile iar Guvernul incompetentului Boc trebuie să le aplice. În Ev.Z. este un articol cu „ședința” lui Băsescu cu susținătorii. Semnificativ. „Intervin pantru că ați eșuat”.

Dacă era Președintele României și nu Dictatorul României, și-ar fi retras sprijinul față de hahalerele adunate sub denumirea „Guvernul Boc”. Dar, nu este Președinte ! Am toate motivele să continui să refuz a-i acorda statutul de „președintele meu”. Nu este și nu va fi.

Ce facem ? Păi, sunt cam multe de făcut.

În primul rând să participăm la acțiunile de protest din stradă. Apoi să susținem, fiecare dintre noi, poziția partidelor politice care au alternative la abuzurile băsesciene. Nu în ultimul rând, să atacăm pentru neconstituționalitate, actele normative care vor trece de Parlament cu ajutorul UDMR și minorități și vor fi promulgate de Sauron Băsescu.

PNL are o poziție corectă. Trebuie să se țină de cuvânt și să facă tot ce poate pentru a contracara distrugerea țării. Chiar și un compromis, sau mai multe, de va fi nevoie. Compromisul poate fi reparat, în timp, însă morții care vor rezulta în urma aplicării măsurilor băsesciene nu vor mai putea fi aduși la viață !

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu "DACA era presedintele romaniei...", colega. din nenorocire ESTE presedintele romaniei, presedintele lor si al odraslelor lor, dar si al tau, al meu, al celor 5 milioane de ciuruiti.
si mai nou, l-a uns tac'su si premier, nu vezi? macar sa fie pe fata ca tot stiam cu totii.

http://epistolepentruzeus.wordpress.com/2010/05/11/angajez-presedinte-jucator-pe-post-de-prim-ministru-interjectie/

Anonim spunea...

SINGURA SOLUTIE POLITICA DE PERSPECTIVA ESTE CONSTRUIREA BALCONULUI !

SINUCIDERA POLITICA DEFINITIVA A OPOZITIEI ROMANE !
( FUNIE DE SALVARE PENTRU MAFIA BASESCU )
Doamna Alina Gheorghiu
deputat PNL
“PNL nu poate asista pasiv la falimentul economic şi administrativ al României şi continuă demersurile pentru demiterea Gvernului Boc, în cazul în care acesta se dovedeşte incapabil de un gest de onoare, urmărind un acord între toate forţele politice pentru formarea unui cabinet de criză, non-partinic, cu premier şi miniştri tehnicieni.”
ACEASTA IDEIE ESTE O SINUCIDERE POLITICA. CU ALTE CUVINTE CREIAREA UNUI NOU GUVERN DE TIP BOC CU UN NOU PRESEDINTE SI PRIM MINISTRU PE NUME TRAIAN BASESCU. ACEASTA IDEIE VA VA FACE PARTAS LA GENOCID SI
VETI SALVA CAPUL ACTUALULUI PRESEDINTE.
Doamna deputat
NU EXISTA SOLUTIE . DACA TOTI MEMBRII AI GUVERNULUI PROPUS DE DUMNEAVOASTRA AR FI GENII IN ECONOMIE SI LAUREATI AI PREMIULUI NOBEL
EI NU VOR PUTEA CREIA O CRESTERE IN POZITIV A ECONOMIEI ROMANESTI.
NU FACETI DECAT SA DISTRUGETI IDEIEA DE OPOZITIE SI SA DUSTRUGETI ULTIMA SPERANTA A POPULATIEI.
SOLUTIE
AM FOST ANUNTAT IN CURSUL ZILEI DE JOI DE CATRE CONSULATUL FRANCEZ IN NEW YORK DE FAPTUL CA SA REDESCHIS DOSARUL BASESCU ROUEN .Actualul şef de la Cotroceni este responsabil de incendierea a 38 de nave şi de poluarea portului francez Rouen, în 1981, din postura de căpitan al navei de cursă lungă „Argeş”. Exista si o declaraţie din 1998 a lui Traian Băsescu, în care acesta recunoaşte că a falsificat probe pentru a scăpa de sancţiunile autorităţilor franceze. ACEASTA RECUNOASTERE A CRIMEI DUCE AUTOMAT LA 20 DE ANI DE PUSCARIE.

SOLUTIA ESTE IN MANA OPOZITIEI PARLAMENTARE :

ACEASTA CRIMA A FOST SI IN ATENTIA PROCURATURII ROMANE. SA DESCHIS UN DOSAR IN JURUL ANILOR …90 LA PLANGEREA SINDICATELOR MARITIME ,CARE ERAU IN CONFLICT CU MINISTRUL TRANSPORTULUI BASESCU. DACA VRETI INTRADEVAR
SA FACETI CEVA PENTRU ACEST POPOR INFOMETAT SI CONFUZAT REDESCHI DETI DOSARUL ROMANESC.
Ascultand de acest sfat puteti asigura lui Basescu o batranete linistita la o puscarIe franceza sau romaneasca la alegere.

Robert Horvath DEVA Cineast USA

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Crăciun Florin spunea...

Dane,

Formal, este. Cum spui tu. dar nu se comportă ca atare.

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

numai daca erai venit de doua zile din elvetia, puteai sa il votezi a doua oara. si totusi multi au facut-o. desi stiau deja ce obiceiuri are.
concluzie: se comporta ca si inainte, nici o mirare.