vineri, 27 mai 2011

Viziunea economică a USL.

Și-au respectat angajamentul. Azi au prezentat „Viziunea economică a USL”, o combinație reușită între opțiunile liberale și cele social-democrate, o viziune europeană. Sper, ca individ, să găsească, după primele luni de guvernare, o posibilitate de reducere a TVA. Mai devreme decât au prognozat.

Sigur că pedeleprele vor lua la puricat documentul și îi vor găsi „hibe”. Ei, pedeleprele, acționând de pe „dreapta” eșicherului politic cu trandafirul stângii în mână. De fapt, după cum au condus țara, se pot considera urmașii demni ai lui Ceaușescu și a programelor economice promovate de Partidul Comunist Român. Au reușit să copieze PCR și i-au dus mai departe politicile. Urmează, probabil, o conferință a activului de partid și de stat portocaliu prin care Traian Băsescu, acest Ceaușescu reînviat, să condamne viziunea economică al USL. De fapt, nașparliul cripto-comunist deja a început să guițe pe la posturile naționale de radio și TV.

Dar, ce este al cezarului, este al cezarului.

Documentul este aici.

Viziunea economica a USL



Destul de stufos însă dătător de speranțe. USL merită să câștige alegerile. Și cele locale și parlamentarele. La Antena 3 am urmărit și declarațiile liderilor celor trei partide componente. Dacă nu i-au trecut fiorii pe leprele portocalii, udemeriste și uneperiste, atunci îi vor trece.

Niciun comentariu: