miercuri, 4 mai 2011

Despre niște mafioți

Avem multă treabă. Toți. Principala preocupare este ziua de azi, de mâine, de poimâine ... și așa mai departe. Niște sondaje prezentate de presă ne spun că românii au încredere în ziua de mâine. De ce ? Și, mai ales, care mâine ? Mâine cu Boc la guvernare ? Sau acel mâine fără Boc și PD-L la cârma statului ? Iar sondaje mai sunt. Interpretările sunt însă diferite. În timp ce o parte a presei vede că PD-L, pe baza sondajului comandat ce aceștia, este la limita lui 20% (?!), iar notorietatea lui Boc este slabă comparativ cu a celorlalți competitori politici, Evenimentul Zilei vede un reviriment al PD-L și a lui Boc în special.

 Nu am găsit autorul articolului, am găsit însă în conținutul lui un paragraf care confirmă capacitatea extraordinară a celor de la Ev.Z. de a pupincurisi la portocalii:

Acelaşi sondaj relevă un nivel neaşteptat de scăzut al încrederii în politicienii din Opoziţie. Atât Crin Antonescu, cât şi Victor Ponta nu au reuşit să crească ca urmare a alianţei politice dintre PSD şi PNL şi se află la 24%, respectiv 23%. Traian Băsescu este pe locul patru cu 19 la sută. În cazul lui Crin Antonescu, nivelul scăzut se poate explica şi prin dezvăluirile care au apărut în presă încă de la începutul acestui an, în legătură cu "chiulul" din Parlament”.
Oare ce așteptări or fi având pupincuriștii de la ziarul cu bulină roșie de la Crin Antonescu de remarcă, atât de categorici, că acesta are un nivel scăzut de încredere în rândul populației ? Sau nu cumva este satisfacția că Antonescu nu l-a depășit de Isărescu, altă sculă de basculă portocalizată ? Sau nu cumva sunt bucuroși că Emil Boc este în creștere, că de la 8% mai dăunăzi a ajuns la 16% ?! Fiind comandat de PD-L, sondajul are rolul lui în campania acestui partid de teroriști pentru alegerile lor interne. Din acest motiv cred că unele date sunt umflate (cu pompa) iar altor date le-au fost tăiate niște valori. Este ilogic ca Emil Boc să crească în sondaje ca încredere în rândul populației. Este huiduit peste tot. Ori românii sunt masochiști. Eu cred că este o făcătură.

Boc își face campanie în PD-L pentru a fi reales pe banii noștri. Aiureala spusă de purtătoarea de vorbe a guvernului că sărmanul Boc împletește activitatea de premier cu cea de președinte de partid în aceste deplasări este mai degrabă o insultă la adresa noastră. O minimă decență ar impune individei și mai ales lui Boc să se mai uite la atribuțiile premierului. Plimbatul prin orașele și orășelele țării nu este un atribut guvernamental ! Sau, nu cumva, Boc nu mai are ce face la Palatul Victoria și se plimbă, de restul ocupându-se Elena Udrea ?! Mai observ că plimbatul prin țară în interes personal (fie afaceri, probabil, fie campanii de imagine) a devenit o modă a miniștrilor portocalii. Este clar că acest guvern este doar ca să fie. Deciziile se iau de Băsescu la Cotroceni iar paiațele portocalii, verzi sau altă culoare politică de la Palatul Victoria  fac doar oficiul de a valida juridic respectivele decizii.

Și, pentru că tot am scris de panaramele portocalii, observ că presa pupin-băsistă atacă fanatic pe Vasile Blaga. Mai observ că Vasile Blaga răspunde ferm însă fără a critica ceea ce partidul de mafioți din care face parte și în care are o funcție de mare importanță a făcut împotriva României și a românilor. El este de acord cu ce s-a făcut până acum. De ce îl atacă atunci pupinii băsescieni ? Este ceva ce nu știm noi ?

Indiferent ce va rezulta în urma alegerilor din PD-L aceștia vor rămâne tot un partid de mafioți. Pițipoanca Ridzi a fost trimisă, în fine, în judecată de DNA. Cătălin Tolontan și Alina Gorghiu sunt satisfăcuți că nu au muncit degeaba. Unul ca ziarist care a investigat cazul, cealaltă ca președintă a comisiei parlamentare care a anchetat și a dat o soluție politică cazului. Iar la orizont se ivește, semeață și hoață Elena Udrea cu o altă mânărie. Tot reclamă în interes politic personal pe banii noștri, în cârdășie cu TVR, devenită televiziune de partid băsescian.

Niciun comentariu: