joi, 5 septembrie 2013

Categoria: primar stupid

S-a întâmplat nenorocirea cu maidanezii care au ucis un copil. A aflat și Oprescu. În fața camerelor Tv a lăcrimat ca Băsescu iar apoi „s-a înfuriat” și a decis să convoace un referendum cu privire la soarta maidanezilor. Tembelism cras.

La Tulcea, primarul aplică o lege/ordonanță, în vigoare din 2001. Un primar care, spre onoarea lui, a explicat incompetenților din București că două legi care se aplică câinilor nu sunt contradictorii. Una se aplică celor fără stăpân (maidanezi), cealaltă celor cu stăpân. Simplu și la îndemâna tuturor.

În 2001 la noi, în București, și-a făcut mendrele Băsescu. Nu a aplicat legea pentru că „era dată de Năstase”. Apoi a fost Videanu care nu a aplicat legea pentru că nu prevedea și marcarea cu borduri a adăposturilor pentru maidanezi. După Videanu a venit Oprescu, cu gura mare și mișto-ul la îndemână că „el va face și va drege”. Geaba am eu străzi și locuri de parcare pentru mașini dacă ne mor copiii, bătrânii și femeile sfârtecați de maidanezi.

Primarul ăsta, votat de mine de două ori, s-a dilit (să vorbesc și eu ca el). Îmi cere să vin să dau un vot pentru ca el și salariații PMB să aplice legea ! Ăsta are cucuruzi la cap. Aplică bă individule legea pentru că de aceea te-am ales. Nu să faci fițe pe la Tv arătând că ești băiat de gașcă.

Pentru că avem sificiente exemple care ne arată că primarul nostru, Sorin Oprescu, ne-a lăsat la cheremul maidanezilor (a refuzat să dea primăriilor de sector atribuții în materie pentru că pierdea din popularitate de reușea vreunul să aplice legea la el în bătătură), nu ne rămâne decât să ne apărăm cum putem. Pe câinii care ne atacă să îi lovim cu ce avem și cu ce putem. Poate prind spaimă de noi și fug la Oprescu în bătătură să îi hrănească și îngrijească el iar la următoarele alegeri să îl voteze doar babele alea miloase și panaramele care sug din greu pe la ONG-urile care îi „protejează”.

Niciun comentariu: