luni, 18 ianuarie 2010

Colegiul 1, Sectorul 1, Radu Stroe ...

Revin la scris dupa mai mult timp. Revin mai ales dupa ce o tentativa de desconsiderare a alegatorilor bucuresteni si a Parlamentului din partea PDL si a lui Traian Basescu a luat sfarsit. Aceste anticipate au avut rolul lor in strategia PDL. Basescienii au vrut sa ne demonstreze ca Parlamentul si-a pierdut valoarea, ca Parlamentul este o adunatura oarecare de indivizi fara importanta, ca Parlamentul poate fi desfiintat.

Numarul mic de votanti ne arata si faptul ca in randul populatiei exista putini oameni care au constiinta civica. Speram ca cei din Sectorul 1 sa iasa la vot pentru a arata celor din PDL ca sustin democratia, parlamentarismul si ca nu sunt de acord cu modul in care este tratata politica la noi. Dar nu ... Pacat.

Ma bucur totusi ca putini dintre ei, cati au iesit la vot, au impiedicat un abuz impardonabil al PDL fata de noi toti, fata de principala institutie democratica a statului, Parlamentul.

Nu Prigoana jr. este important aici, ci modul in care PDL si basescienii au inteles sa ne arate cum vad ei democratia la romani. Ca ceva de "rahat".

Fata de situatia din Parlament a pozitiilor ocupate de partidele politice un liberal (sigur !), nu aduce cine stie ce mare avantaj numeric insa aduce o promisiune politica. In plus, aduce un plus de competenta si expertiza in comisia parlamentara in care va functiona Radu Stroe. Aduce o voce care stie ce spune si stie cand sa vorbeasca atunci cand se vor dezbate idei sau actiuni care sa fie utile populatiei. Aduce un om cu experienta de viata si cu pricepere fata de necesitatile umane. Tanarul Prigoana era sarac, tare sarac in domeniu.

Imi doresc (oare a cata oara ?!), ca Radu Stroe sa aiba succes in misiunea ce si-a asumat-o. Bafta Radule !

5 comentarii:

Freddye spunea...

Florine ,sal

Bucurestenii au refuzat pubelocratia lamborghinista !!Semne bune anul are .!!Felicitari!!

mos alecu spunea...

Nu ca mi-ar placea in mod deosebit liberalii,dar,macar dl.Stroie este un om serios,care stie despre ce este vorba in tara. Pubeliciul contracandidat...sa ne arate,mai intii,ca stie pe unde este pe harta lumii Romania si dupa aia...

Lilick Auftakt spunea...

Nu a avut niciodata PNL un procent de 70%. Cred ca nici nu visau. :) Ma bucur foarte mult. :) Si sper sa revii sa scrii mai des.

Crăciun Florin spunea...

Salutare tuturor,

Freddye,

Iar ai gasit expresia cea mai buna: "pubelocratia lamborghinista". O sa faci cariera cu creatiile tale. Corect.

mos alecu,

Observatia este perinenta. Pustiul asta nu stie corect unde este Romania pe harta si vrea sa ii hotarasca destinul ! Basca faptul ca fiind la inceput de drum nu stie prea multe.

Lilick,

Este un rezultat mare intr-o "treaba" mica. Eu cred ca trebuie sa il exploatam inteligent pentru a mentine treaza, in mintea tuturor, diferentele dintre PNL si PDL in abordarea problemelor. Faptul ca PSD a sprijinit pe liberalul Radu Stroe si s-a ajuns la acest rezultat poate fi in favoarea tuturor celor care nu mai dau credit lui Basescu si partidului stat PDL.

Cu privire la scris ... a fost in pauza si am uitat sa mai ies. O stare de sictir cum rar am mai avut.

Anonim spunea...

ATACUL ENERGETIC INCONJOARA LUMEA
( SCRISOARE DIN JAPONIA)
Dupa Europa si America atacul mioritic ajunge in Japonia. Dupa statia principala NHK majoritatea ziarelor relateaza stirea, in contextul politic al fraudarii
alegerilor. Interesul japonezilor are o canotatie speciala datorita unghiului specific
al traditiei asiatice. Ideia unei enegii universale permeaza intreaga cultura orientala. Provenind din China prin Corea aceasta forta energetica numita QI este
considerata esenta vietii in tara soarelui rasare. Ea strabate corpul uman si este transmisibila. Intreaga medicina chineza se bazeaza pe acest pricipiu. Cand fluxul energetic este oprit intr-o regiune este rolul acupuncturii sa elibereze miscarea energiei readucand sanatatea pacientului. In luptele martiale conceptul de lupta fara arma sau fara atingerea adversarului este integrata in intreaga traditie a samurailor. Interesul meu personal a inceput cu multi ani in urma cu ocazia vizitei la New York a unui legendar " master qi ". Spre uimirea mea acesta ma invitat sa devin un student al lui ,Timp de sase luni am fost initiat in aceasta forma de energie
studiind punctele si meridianele de transmisie. Fascinat de posibilitatile fara limite al "Noncontact Martial Art " am devenit cu timpul un specialist al domeniului. Ca orice manifestare umana aceasta energie poate fi intrebuintata in sens spiritual pozitiv sau sa devina o arma extrem de periculoasa chiar mortala.
DESCHIDETI http://englishrussia.com/?p=1088 Noncontact Martial Art of Russian Special Forces. In ultima decada armata americana a o serie de experimente in "psychic warfare" bazat pe conceptul atacului energetic.
Tinand seama ca transmisia de energie a intrat in atentia publicului romanesc incepand cu Sambata 23 Ianuarie voi publica o serie de articole pe aceasta tema. Ele vor cuprinde interviuri cu spacialisti, oameni de stinta , militari etc....... incercand sa descifreze cele intamplate la Bucuresti.
DESCHIDETI ROBERT HORVATH -DEVA BLOG http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
ps;
Desi un atac energetic la dezbaterea prezidentiala este posibil, din experienta personala, el este dificil sa fie indus catre un alcoholic in ultima faza al carui organism nu mai raspunde normal ( Basescu ) sau unei persoane cu un IQ extrem
de coborat si care este supranumit prostanacul ( Geoana ).