marți, 12 ianuarie 2010

Na pozna !

Ca sa vezi cum se incurca treaba. O declaratie a lui Nutzi Udrea, facuta la OTV, vine si adauga ceva la mult-mediatizatul caz al rapirii jurnalistilor de "teroristii" lui Hayssam. Marie-Jeanne Ion stia ca urma a fi rapita !

Daca este asa, atunci mult stimata juralista ar cam trebui sa treaca in boxa acuzatilor alaturi de Hayssam si nu sa fie "parte vatamata".

Individa a fost banuita si pe timpul "crizei jurnalistilor" de implicare in "afacerea terorista". Dupa intoarcerea lor in tara au circulat informatii privind implicarea domnisoarei Ion in "afacere" insa a fost scoasa, pana la urma, ca parte vatamata. Daca am unele dubii si cu privire la Sorin Miscosci, fiind companionul jurnalistic al individei, cu privire la Ovidiu Ohanesian nu am dubii asupra faptului ca a cazut de fazan.

Dupa mintea mea ar cam trebui revazut si procesul lui Hayssam. Ramane cu vina de a fi organizat o actiune spectaculoasa cu "teroristi" pentru obtinerea unor avantaje, dar nu mai este singurul autor. Are companie, cei care in tara fiind si care au cunoscut detaliile "rapirii", indiferent unde lucreaza, ar cam trebui sa intre in chingile justitiei pentru coautorat, in calitate de complici, in oricare forma a complicitatii prevazuta de lege.

Marie Jeanne Ion neaga afirmatiile din declaratia fostei colege de liceu, Elena Udrea.

"Declaraţiile Elenei Udrea au ca scop declanşarea unui scandal politic, nu voi lăsa pe nimeni să mă folosească pentru asta"
Sa vedem ce va iesi din aceasta "infruntare". Totusi, sunt prea multe lucruri care nu se leaga. Si mai cred ca Marie Jeanne Ion nu este, in acest caz, "usa de biserica".

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ciudat personaj, Nutzi, nu-i asa? Pare ca nu stie ce spune. Off, ce mai politica fac astia!
Silviu

Anonim spunea...

Ce să fie, ce să fie?!
O fi luat-o Nuţica pe arătură?
O fi fost "blindată" rău de tot, dincolo de limita conştientului, aşa cum o caracterizează cei care-au urmărit-o şi ştiu?!
O fi un aflat că Hayssam e adus ca să fie berbecit contra PSD-ului, că doar tatăl blondei demascate e senator de Buzău?
O fi divorţat de amant, de fapt invers, şi asistăm la răzbunarea blondei vopsite?
O fi pe făraş, la presiunea presei şi ocultei internaţionale, ca să fie securizaţi cei 3,7 milioane de euro?
Sau, pur şi simplu, totul se reduce la două blonde?!
Care, având în vedere cât sunt de vopsite, s-ar zice că şi-au făcut-o cu mâna lor! Amândouă!

Bibliotecaru spunea...

S-au poate că răpirea nu a fost decât un film artistic şi atunci ar trebui rejudecat cazul Omar Hayssam.

Anonim spunea...

Deranjez cu o informatie importanta.
ARTICOLUL” TERORISTI AL QUEDA, ELIBERATI IN ROMANIA DE BASESCU SUNT INVOLVATI IN ULTIMUL ATAC IMPOTRIVA SUA ” va fi postat pe blogul
pe blogul meu in cursul saptamanii viitoare. El va fi preluat imediat de o importanta
agentie de stiri occidentala. El va pune bazele unui scandal international si va fi o lovitura pentru clanul la putere…… Este asteptat cu trepidatie de servicii speciale.
Am fost contactat de un agent SIE care este impotriva intrebuintarii agentiei in scopuri politice, in cursul zilei de azi. Acesta considera asertiunea mea ca realista tinand seama de eliberarea unei intregi celule teroriste tn frunte cu un aghiotant a lui Ben Laden. Eliberarea a 2047 de teroristi in ultimii ani si chemarea in tara a sute de studenti palestinieni, face plauzibil ca unii din ei sa nimereasca in Yemen.
Robert Horvath Deva USA
ziarist de investigatii specializat in terorism si transport ilegal de armament
http://devanewyork.blogspot.com/
Telefon si date personale de contact http://www.devagallery.com/