marți, 19 aprilie 2011

Popor cu performanțe limitate



Aparent le spune bine. Doar aparent. Pentru că în realitate avem în fața ochilor un individ lovit, crunt, de paranoia. La fel ca Ceaușescu le știe pe toate și dă „indicații prețioase”.

Poporul este limitat. Poporul este, mai pe românește spus, obișnuit să stea cu mâna întinsă. Să îi dea statul, să îi dea Europa, să îi dea ONG-urile, să îi dea cine poate pentru că el, poporul, nu are timp de treabă și umple cârciumile de dimineața până seara. Iar dacă poporul stă în cârciumi nu înseamnă că avem un popor de cârciumari ci unul de bețivani. Ideile sunt aici, în vorbele lui Băsescu. Pentru că tot aici găsim și concluzia lui: faptul că poporul, limitat și bețivan trebuie să accepte „măsurile de austeritate” așa cum le înțelege el, Băsescu, și le pune în aplicare clovnul Boc.

Este cea mai cumplită imagine despre propriul popor pe care o face un oficial cu o funcție de acest nivel din toată lumea. Și pentru că în „popor” mă regăsesc, reacționez. Îl bag în măsa de idiot bețiv.

Băsescu este bolnav. Sigur. O avea el una alta printre bolile vârstei are însă boli psihice. Datorită acestora trebuie debarcat urgent. Cât va mai sta ăsta cocoțat în funcția de demnitate (nici demnitate nu mai are) publică de la Cotroceni, ne vom trezi mereu cu el spunând lucruri trăznite. Din nefericire, avem în Parlament niște idioți care îl consideră un fel de Mesia și îl urmează ca o turmă de dobitoace.

Niciun comentariu: