miercuri, 4 septembrie 2013

Marți, pe 10, va fi „potop” cu știri la Clubul Bloggerilor PNL. SRS se destăinuie.

S-a terminat vacanța și se cuvine să trecem la treabă. La capitolul „întâlniri” cu politicieni avem un start bun. Invitatul este Sorin Roșca Stănescu. Senator liberal. Om foarte informat, cu vocabular complet și adept convins al verbului „a face”. Și nu doar al lui. Mai are niște verbe pe care le folosește cu multă măiestrie atât în scris cât mai ales în vorbire.

Ieri am avut o întâlnire „de taină”. Împreună cu Vasi și Radu am discutat, pe scurt, cu SRS, despre întâlnirea cu bloggerii PNL. Totul a fost OK. Temele ce urmează a fi discutate la întâlnire au fost, la rândul lor, acceptate. Mai mult, SRS a venit cu idei și teme de actualitate. În capul meu începuse înghesuiala. Toate temele aveau o întindere mare, erau de actualitate, iar timpul stabilit (două ore) începea să se simtă în dificultate. Chiar cu un conviv ca SRS, maestru al vorbei, va fi greu să le cuprindem pe toate. Relația cu Băsescu, relația lui cu vechea securitate, relația cu noua securitate, panaramele alea de instituții băsiste - ANI, DNA, CSM etc. -, atacurile băsiste la PNL - ultimul fiind cu Vosganian -, USL prezent și viitor ... Iar SRS a spus că mai sunt. Uf. Unde vor încăpea în 2 ore ?

Norocul va fi în organizarea întâlnirii. Va fi înregistrată și transmisă live pe internet. Iar la „Casa Brătianu”, cafeneaua liberală, sunt toate condițiile pentru a avea un eveniment interesant. Între orele 18.30 - 20.30.

SRS a acceptat să nu folosească „ascunzișuri”. Fiind între liberali, va avea ocazia să fie mai slobod la gură. Nu ca la emisiunile Tv unde moderatorii au, de cele mai multe ori, alte interese decât invitații. Va fi interesant.

4 comentarii:

ADRIAN spunea...

Casa Ion I.C. Bratianu, Casa Vintila Bratianu sau Casa Dinu Bratianu?

Crăciun Florin spunea...

Adrian,

Casa Brătianu, cafeneaua liberală. Simplu. Îi cuprinde pe toți.

ADRIAN spunea...

La mine deformatie profesionala ... primul gand a fost ca e vorba de una dintre cele trei case monument ale personajelor istorice :) N-am stiut ca aia in Doamnei se cheama "Casa Bratianu" desi am fost acolo de atatea ori.

Crăciun Florin spunea...

Nici eu nu am știut, până de curând.