marți, 26 august 2014

Boicotarea alegerilor ! Presa „pontisto-băsistă” a luat-o razna.

Aseară, la B1Tv (aici), Klaus Iohannis a răspuns la un număr mare de întrebări. Moderatorul (Cătălin Prisăcariu, un băsist notoriu, destul de „slab”) a tot insistat pe unele tâmpenii pentru a obține senzaționalul.

Pe timpul discuției, moderatorul a ridicat insistent problema „boicotului alegerilor prezidențiale de către ACL”. Subiectul este o tâmpenie, o mare tâmpenie în sine. Însă nu trebuie să mă mire la un astfel de moderator, adulator înfocat al lui Băsescu și a matracuțelor sale. Este lipsită de logică o astfel de acțiune, indiferent ce ar face Ponta și ai lui. Boicotarea alegerilor prezidențiale de către ACL ar lăsa calea liberă pentru „aleșii/alesele” lui Traian Băsescu.

De la B1Tv, non-știrea a străbătut redacțiile. În formularea, chipurile, a lui Iohannis, că „nu exclude boicotarea alegerilor” ! Ei bine, Klaus Iohannis nu a exclus ca unii oameni, dezgustați de comportamentul guvernului Ponta, să nu se mai prezinte la vot, boicotând, individual alegerile ! A afirmat răspicat că în ACL nu s-a pus această problemă, nu a fost discutată (nici nu putea, este o mare tâmpenie) dar se va putea discuta (normal, pentru a lămuri oamenii că votul lor este foarte, dar foarte important).

Presa „pontisto-băsistă” însă merge pe drumul ei. Oamenii de bună credință însă mai puțin atenți la ce se întâmplă, vor crede tâmpenia. Am văzut enunțul și la Realitatea Tv, post care se vrea opozantul lui Ponta. Post care s-a oferit ACL cu insistență, prin Rareș Bogdan. Posta care, mai nou, promovează pe Elena Udrea și produce atacuri sub centură la adresa ACL și a lui Klaus Iohannis (o fi o formă de șantaj ?!).

Dimpotrivă, Klaus Iohannis militează pentru ca la vot să fie prezenți cât mai mulți români (aici), astfel vor fi sancționate intențiile de fraudare a votului ale PSD - în afara „morților”, Liviu Dragnea-Ipocritul poate dirija „votarea de către absenți”, așa cum procurorii au făcut proba cu unele dovezi în dosarele finalizate la instanțe.

El, Klaus, s-a angajat și a promis că nu va comite atacuri la persoană. Bine. Eu nu m-am angajat. Le voi comite.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pai nici nu mai are "nevoie"sa mai faca atacuri la persoana i-a ajuns cel facut la cea mai IMPORTANTA PERSOANA, CRIN ANTONESCU!Pentru mine si,un numar mare de simpatizanti ai lui Crin,dupa cum se poate vedea pe blogul ACL-ului,PNL,si-a "taiat"singur craca de sub picioare!NU POTI sa pretinzi onestitate si corectitudine,de RIT TEUTON,si sa pornesti intr-o cursa de asmenea anvergura ca Presedentia Tarii tradandu-l, atat de murdar, tocmai pe omul care te-a adus in partid si te-a facut,direct,Prim Vice Presedinte!

Crăciun Florin spunea...

Fiecare om are dreptul la o opinie. A mea este diferită.