vineri, 1 august 2014

PNM (anexa de mediu a PSD) s-a transformat în PLR (anexa liberal-socialistă a PSD). Tăriceanu va fi „iepurele” lui Ponta la prezidențiale.


Cumpărat Partidul Național al Mediului, preluat copy-paste documentele programatice ale PNL, adăugat unele și îmbogățit altele, adunat oamenii la Parlament, adus invitații de la PSD, UNPR și PC (Ponta, Oprea și Constantin) pentru supravegherea liniei politice a „liberalilor socialiști”, făcut Congres de constituire, gata, ordinul PSD a fost executat. O clonă a PNL se declară „sigurul” partid liberal din România.

PLR și-a declarat „dușmanul”. Este PNL. PLR se alătură PSD, UNPR și PC (adică Antena 3) pentru „nimicirea” dușmanului numit PNL. Dacă se poate complet, de ce nu ?!

Klaus Iohannis a ajuns în gura tuturor. Tăriceanu, Ponta și Constantin s-au grăbit să îl ia la „mișto”. După vorba lui Constantin, Iohannis ar cam fi incapabil să gestioneze o situație de criză cum este cea din aceste zile. Asta ca să arate că ei o gestionează bine, în interesul poporului luat de viiturile apelor venite din munți.

Reacția liberalilor este slabă. Declarațiile oficialilor dar și a liderilor parlamentari lasă loc de „bună ziua”. Din punctul meu de vedere, este un comportament greșit. PLR este tot PSD însă a îmbrăcat o haină cu alb și albastru pentru a nu fi „descoperit”. Liberalii plecați la PLR, adică la PSD, trebuie tratați ca adversari politici și nu ca posibile viitoare „oi rătăcite” ce urmează a fi primite în „casa părintească”. Ba și cu o masă bogată cu sacrificarea vițelului cel gras. Mie nu îmi place acest tip de comportament.

PNL trebuie să trateze ca adversari împotriva cărora are de dus o luptă și PSD, și UNPR, și PC, și PLR și UDMR și PMP. Toate aceste formațiuni luptă, deja, cu multă ardoare, împotriva PNL sau a acestei alianțe numită ACL. Acestor adversari se adaugă un Ioan Ghișe și un Viorel Cataramă. Nu îmi place cum răspunde iar uneori cum bagă capul în păpușoi PNL. Nu îmi place de loc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Raspunsurile date de Johannis lui Taricianu si Ponta sunt anoste si lipsite de "nerv"Doru Buscu a scris un articol in Catavencii"Despre moroi si morminte"in care caracetrizeaza PERFECT situatia din PNL.

Crăciun Florin spunea...

Așa este. Tonul lui Iohannis este unul „birocratic”. Crin ar fi răspuns altfel. Ar fi făcut să tresalte inimile ascultătorilor sau cititorilor.