marți, 16 februarie 2016

Excelent, Kelemen Hunor !

Mediafax (aici).

Kelemen Hunor respinge legea lui Dragnea. Până aici, totul este în regulă. Comentariile lui sunt însă superbe. De om cu judecată !

„Unii au zis că asta s-ar putea să fie şi în folosul comunităţii maghiare (legea defăimării, n.r.) fiindcă că noi permanent suntem înjuraţi şi pe Facebook, şi în mediul online, dar nu numai, dacă vă uitaţi la câteva emisiuni de la televiziunile private. (…) Important este că este o abordare greşită, noi vom vota împotrivă sau ne vom abţine, în funcţie de raport, dar în niciun caz nu vom vota pentru acest proiect de lege”.

„Cu zona educativă şi cu partea din această zonă putem să fim de acord, dar nu e nevoie de o astfel de lege pentru aşa ceva. Sigur, se poate, dacă nu ai altă treabă, să scrii un astfel de proiect”.

Nu cred că în acest moment acest proiect de lege este necesar, nici sub forma îmblânzită, nici sub forma iniţială fiindcă aceste chestiuni sunt reglementate în Codul civil, în alte acte normative. Într-adevăr, ar fi o supra-reglementare. Nu se poate fără o educaţie, nu se poate prin astfel de măsuri, de iniţiative de a reglementa tot ce doreşte iniţiatorul”.

Simplu și la obiect. Când nu ai ce face, când nu ai treabă, scrii legi tâmpite.


Niciun comentariu: