joi, 11 ianuarie 2018

În PSD are loc o încercare de preluare a puterii în „famiglia ciumei roșii”


Ciuma roșie este în stare de conflict. Înseamnă că o parte, cea de lângă „liderul suprem infractorul Liviu Dragnea” se află la ananghie iar o altă parte, a prim-ministrului Mihai Tudose, a înțeles dificultatea celeilalte părți și forțează preluarea „famigliei ciumei roșii”. Atât. Nimic mai mult.

Este stupidă reacția unei părți a societății civile și chiar a unor politicieni. Cum naiba să te declari susținător al unei părți sau a alteia? Cum? Când mai jos, colcăie ciumații roșii ai PSD! Nu se schimbă mare lucru prin schimbarea de lider. Tot ciumații din PSD vor fi la conducere. Vor fi destituiți oamenii infractorului Dragnea, baronul de Teleorman și vor fi înlocuiți de oamenii baronului de Brăila, Mihai Tudose. Și pentru că și el va trebui să mulțumească pentru susținere, va cocoța în funcții, după aprige negocieri, sinecuriștii baronilor susținători. Toți vor fi PSD-iști! Nu altceva.

Infractorul Liviu Dragnea a dat deja poruncă'n țară credincioșilor lui să îl atace cu toate forțele pe „infamul” Nicolae Bădălău. Președintele executiv al PSD, cum ar veni nr. 2, pentru că el este cel care a pus la cale „răzmerița” și tot el este cel care asigură susținerea lui Tudose. Iar de aici trebuie să tragem o concluzie destul de simplă. Nu este ce vedem noi, pe la Tv-uri, ci este ceva mai profund. Liderul PSD ar urma să devină Nicolae Bădălău, baronul de Giurgiu!

Să fie o „coaliție” între „credincioșii” lui Bădălău din Giurgiu și „credincioșii” lui Tudose de la Brăila? Să vină alături de ei Marian Oprișan cu „credincioșii” din Vrancea dar și din alte părți ale Moldovei? De aia s-a dus infractorul Liviu Dragnea în „campanie internă” prin Moldova? De aia a anunțat prim-ministrul Mihai Tudose că el vrea să facă urgent autostrăzi de la Ungheni-Iași-Bacău-Onești-Brașov și Suceava-Focșani care să se despartă cu o parte spre Buzău-București și o parte către Constanța trecând prin jud Ialomița? Ba și o autostradă care să lege sudul țării de la București la Timișoara?

Se pare că cei doi lideri PSD, infractorul Liviu Dragnea și prim-ministrul Mihai Tudose au făcut ofertele. Infractorul Liviu Dragnea încearcă să obțină sprijinul organizațiilor locale din regiunile de Nord-Est și Sud-Est cu promisiuni de mai bine iar Mihai Tudose le arată că el, ca prim-ministru, ia deciziile pe banii țării iar ei, de îl susțin, își vor primi drepturile.

Încă nu știu ce promisiuni „de mai bine” aruncă pe piață infractorul Dragnea, nu este exclus să le promită funcții în aparatul central al statului și în multele societăți economice cu capital de stat ținute pentru astfel de momente în patrimoniul statului. Știu însă că Tudose a luat decizia de a „oferi” țara baronilor PSD pentru sprijin în lupta contra „capului famigliei mafiote PSDragnea”! Ambii oferă din buzunarul nostru!

Cum naiba să te poziționezi de o parte sau alta? Cum să ceri unui partid ca PNL să se poziționeze de partea lui Tudose pentru că Tudose vrea locul lui Dragnea? Obiectivul PNL este să dea jos PSD, indiferent cine îl conduce. Că îl conduce infractorul Dragnea, sau infractorul Bădălău sau Mihai Tudose, tot un drac este. Tot PSD cel infam este! Tot ciuma roșie!

Singurul lucru bun din această „hârjoană de famiglie” ar fi ca PSD să se destrame. Ar fi ca în urma destrămării PSD să se ajungă la alegeri anticipate. Dar nu am eu norocul ăsta și nici o parte dintre cititori. După „hârjoană”, potrivit tradiției din PSD, toți vor pupa „Piața Endependenței” până la viitoarea „hârjoană”.

„Secretara” de la MAI este cel mai slab pion în acest așa zis război. Când infractorul Liviu Dragnea își ia mâna protectoare de deasupra ei, ajunge urgent secretară. De aceea nici nu o bag în seamă. Nu are pe nimeni în spate, așa cum au Olguța Vasilescu sau Gabriela Vrânceanu Firea.

Niciun comentariu: