joi, 20 august 2009

Justitia ofera Cabinetului Boc melodia preferata "Clinchetul catuselor".

Pe un blog de procuror am gasit informatia ca sinistrul Pogea este in timpul numaratorii inverse: Tic, Tac, Tic ... Tac. Pana cand se implinesc 30 de zile de la ramanerea definitiva a hotararii instatei de recurs. Care instanta a respins, zilele trecute, recursul MFP.

Trebuie sa recunosc o mare calitate portocaliilor. Astia cand fac o talharie o fac de nu mai exista cale de intoarcere. Si cat sau zbatut sa bage la apa in "clinchet de catuse" pe pesedei si penelei ! Grabiti cum sunt le-au luat-o inainte. Se inghesuie toti, gramada, sa urmeze studiile de inalta tinuta de la Rahova. Sa le fie de bine.

Ridzi

Pogea

Udrea s.a.

Asa o fi ?

2 comentarii:

freddye spunea...

sal Florine

Adevar grait-a gura ta..Proverbul "cine sapa groapa altuia ramane fara cazma "se adevereste..Are dreptate CVT cand glasuia,ieri " Băsescu este cel care a introdus, în politică şi în viaţa publică, diversiunea, provocarea, minciuna, teatrul ieftin si-si merita soarta"

Cristian Tudor Popescu critică dur prestaţia unor jurnalişti, dar şi pe cea a lui Traian Băsescu în scandalul Mircea Băsescu. Jurnalistul acuză mass-media că, în cârdăşie cu adversarii şefului statului, încearcă să inducă opiniei publice o percepţie negativă despre Traian Băsescu. În acelaşi timp, el spune că preşedintele merită un astfel de tratament.Asa sa-i ajute 2 si-un sfert..!!

Crăciun Florin spunea...

Salut prietene @freddye.

Am ajuns, dupa o saptamana, la calculator (azi am venit de la Onesti) iar acum citesc corespondenta. Am de recuperat.

Perceptia negativa asupra lui Basescu este "furtuna" nascuta din vant. Pedeleii fac prostie dupa prostie iar "pupila" Udrea tampenie dupa tampenie. Cine poate suporta astfel demnitari ?