luni, 19 aprilie 2010

Râmnicenii au hotărât că rămân cu PD-L

Aici, am găsit știrea. Pistol a obținut un insuficient 17%. Reprezentantul PD-L a luat peste 48% și are mari șanse să devină viitorul primar. Râmnicenii au hotărât. Este dreptul lor. PNL are obligația de a lupta mai departe și, din punctul meu de vedere, liberalii ar trebui să ajute reprezentantul PSD să facă o figură cât mai bună în turul II. Chiar prin continuarea campaniei anti-portocalizare în rândurile râmnicenilor. Dacă tot ne-am hotărât să combatem guvernarea portocalie, atunci trebuie să o facem continuu. Altfel, ei bine, altfel vom avea parte în fiecare zi de Băsescu. De Băsescu și incapabilul Boc, de Băsescu și șarlatanul Videanu, de Băsescu și afacerista pe banii publici Udrea, de Băsescu și șmecheriile lui Berceanu, de Băsescu și Pora, Turcescu, Hurezeanu, Patapievici, Tismăneanu, Liiceanu și care or mai fi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !


ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !

DESVALUIRI EXTRAORDINARE - CITITI NEW YORK MAGAZIN
Cea mai importanta carte scrisa despre razboiul din Irak spune New York Times despre varianta in engleza a cartii DACA TRECI PRIN CASA MORTII de Victor Nicolae. Cartea este bazata pe interviurile cineastului si ziaristului de investigatie
Robert Horvath- DEVA din New York . Dupa ani de investigatii si studierea aproape a tuturor documentelor despre armele de distrugere in masa detinute de Saddam cineastul a ajuns la concluzia ca ARMELE LUI SADDAM AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA. Noile documente descoperite vor fi in curand prezentate unei comisii al Senatului SUA.
Varianta in engleza poarta titlul BOMBA A 3 si urmareste traiectoria transferului de tehnologie de la Ceausescu la Saddaam la Basescu. Cartea atrage atentia asupra mafiei armelor din Romania care detinand sume fabuloase in valuta, devine un pericol major pentru functionarea institutilor statului roman.Aceasta mafie este condusa de TRAIAN BASESCU. Principala statie de TV NHK din Japonia va prezena in curand un documentar bazat pe aceasta ipoteza intradevar uluitoare. CNN a cumparat deasemenea drepturile de autor.
Cititi in New York Magazin Nr. 664 Miercuri, 14 Aprilie 2010 http://www.nymagazin.com primul capitol din cartea serializata.

Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com