luni, 17 ianuarie 2011

De la politică la politici.

Un foarte interesant interviu cu Vosganian pe blogul lui. Oful lui Vosganian apare din titlu: „Alegerea președintelui prin vot popular, este o piedică în calea normalizării vieții noastre politice”. De acord cu el. Și Ion Iliescu și Traian Băsescu pot fi dați ca exemple în acest sens. Primul ne-a ținut în loc 10 ani, al doilea ne prăbușește de 2 ani. Bașca tâmpeniile făcute de Băsescu pe timpul Guvernului Tăriceanu. Ultimii doi ani sunt „măsura” primitivismului băsescian. Însă, aici trebuie să fac o mică precizare, nu este singurul vinovat. El este doar vârful aisbergului. Imediat sub sunt cei din PD-L cu un puternic suport din partea lui Mugur Isărescu și gașca de șa BNR.

Pentru că nu pot să nu las plăcerea lecturii postării lui Vosganian acasă la el, pe blog, aduc în față, ca momeală doar ultima „bunătate” din interviu:

„- Spuneti-ne un banc nou cu premierul Boc

- Premierul viziteaza o gradinita. Intreaba pe un copilas: “Ce vrei tu sa te faci cand o sa fii mare?” Iar copilasul raspunde: “Dar dumneata?”.


Lectură plăcută.

Un comentariu:

gicacontra.eu spunea...

"- Premierul viziteaza o gradinita. Intreaba pe un copilas: “Ce vrei tu sa te faci cand o sa fii mare?” Iar copilasul raspunde: “Dar dumneata?”."

Just bestial!
Preiau si eu pe blog si citez sursa!
Imi aduce aminte de sceneta asta a Mondenilor:
http://www.gicacontra.eu/revista-lumea-copiilor-investigheaza-vanzarea-flotei/