sâmbătă, 9 iunie 2012

Promisiuni onorate

Profit de postarea pe fb a prietenului Epistole pentru Zeus pentru a evidenția o acțiune concretă a USL la guvernare de abia o lună de zile. Redeschiderea spitalelor închise abuziv. Știu că este de muncit serios pentru refacerea sistemului sanitar român distrus ca urmare a incompetenței și relei-credințe a guvernărilor băsesciene conduse de Boc, știu că acel concept cretin al „performării economice” a insituției publice a dus la distrugeri incalculabile în sistem, cele mai grave fiind legate de părăsirea sistemului de un număr imens de cadre medicale de specialitate, pregătite, în majoritatea lor, cu banii dați de noi prin taxe și impozite dar mai știu că există speranță și că atât PNL cât și PSD se gândesc serios la sănătatea populației ca o condiție obligatorie a modernității și performanței națiunii.

Sper nu doar să fie redeschise toate unitățile spitalicești închise, sper să fie deschise și alte unități sanitare care să asigure asistența și intervenția de specialitate în toate zonele din țară unde există comunități de români. Românii din PDL și maghiarii din UDMR au gândit ca fasciștii atunci când au atacat sistemul de sănătate pe considerente, chipurile, economice. Lipsa lor de empatie față de cei cărora li s-a redus sever speranța de viață prin măsurile luate îi apropie de fasciști. Alo, Băsescu, alo, Hunor, alo, Boc și ceilalți, lagărele de concentrare pot avea diferite organizări, pot fi chiar zone fără comunicații și fără utilități publice. Lagărele de concentrare nu sunt stațiuni balneare. În loc să lăsați oamenii să facă activități lucrative voi ați lucrat la trimiterea românilor în cămine de bătrâni, cămine de bătrâni în locul spitalelor pentru că, nu este așa, moartea este mai ieftină decât viața lor, iar vouă vă ieșea „eficiența economică”.

Niște cretini portocalii și verzi care mâine își vor cere cu impertinență alegerea sau realegerea în funcții publice. Funcții din care au ajutat genocidul național băsescian.

Afară cu ei. Afară cu PDL și mâine, cât mai devreme, afară cu Băsescu de la Cotroceni.

4 comentarii:

MARIN spunea...

PERFECT DE ACORD CU INCHEIEREA

pastel spunea...

Am ajuns cu totii pe mina unor CRIMINALI incepind cu 2005, prin alegerea lui basescu in functia suprema a statului, acest antiroman sustinut de oameni de aceeasi teapa cu el si, desigur, de straini cu interese in economia tarii pe care vor sa o subjuge, americani si evrei, uniti in saracirea Romaniei. Lui basescu si acelor oameni care l-au sustinut la inceputuri le "datoram" viata mai rea decit in urma razboaielor. Au fost si sint afectati milioane de romani prin zdruncinarea sanatatii lor, sanatate care s-a deteriorat, se deterioreaza in continuare ca urmare si a intereselor meschine ale fabricantilor de medicamente, de vaccinuri, banuiti, chiar, de raspindirea unor virusi care sa le maresca incasarile. Ar fi cazul ca acesti raufacatori sa fie descoperiti, pusi in custi deschise in piete publice unde lumea sa le aduca aminte viata suportata sub guvernele basescu-boc. Revolta mea este in suflet, ma incrinceneaza, o ascund cit pot, insa uneori rabufneste stiind ca printre noi sint multi care s-au lasati pacaliti si l-au ales pe vinzatorul-jucator, tradator de tara, atunci in 2004.

Crăciun Florin spunea...

Marin,

Ok. Așa să fie.

Crăciun Florin spunea...

Stelian,

Mă bucur să te văd alături de mine.