duminică, 13 decembrie 2009

Adevar sau fals ?

Blaga a facut azi o afirmatie potrivit careia lideri importanti ai PNL discuta cu el dorind sa ajunga la o guvernare cu PD-L. Lideri importanti ! Adica cei care au votat ca PNL nu va accepta sa faca parte dintr-un guvern marioneta basescian ? Cum vine asta ?

Inclin sa cred ca este o intoxicare.

Maine are loc Delegatia Permanenta a PNL. Forul de decizie intre Congrese. Sa vedem decizia si, daca o fi cazul, in caz ca mentine varianta Crin Antonescu, care sunt cei care isi vand voturile pentru binele lui Basescu. Pentru ca, sa fie clar, pentru noi, ceilalti, nu va fi bine.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sper ca PNL nu e un partid de "emo" politici. Prin "emo" inteleg adolescenti cu potential, dar cu ganduri de sinucidere. Nu de alta, dar daca fug acum la Basescu si il parasesc pe Crin Antonescu, peste 3 ani, la parlamentare, partidul asta va mai avea doar voturile membilor si pe ale nevestelor (barbatilor) membrilor. Cred ca asta se traduce liber prin "a te lua dracu'", cu tot respectul pentru Brtieni & co! Alaturi de Antonescu, vor avea milioane de tineri ca simpatizanti sau chiar ca membri, in traducere libera "a-ti pune Dumnezeu mana in cap" pentru niste ani buni de aci incolo.
Pai sa aleaga d-le si d-nii din PNL daca vor sa bucure trei primari disperati + pe liderul ala din Gorj cu gura mare, cum-naiba-il-cheama, sau vor sa dea un examplu si sa tina treaza speranta generatiei de maine de oameni educati si activi care vor ridica tara asta.
Claudiu Mihai

Crăciun Florin spunea...

Buna Claudiu,

Ai perfecta dreptate. PNL are marea sansa de a se imbogati cu milioane de noi votanti, tinerii. Sa vedem ce vor face. Eu sper sa ramana alaturi de Antonescu.

Senatorul Berca, de la Bacau, cel dat "ca sigur" ca se indreapta spre PD-L a negat vehement aiureala. Iar aiureala o colporta Liliana Ruse de la "Gandul" si Corina Dragotescu de la Realitatea Tv !

Lilick Auftakt spunea...

Sigur, sigur intoxicare! Eu nu cred decat ce zic ai nostri. Crin pana acum nu m-a mintit.

Marius Mina spunea...

Bullshit de buldog oparit

sandman spunea...

Uite conferinta de presa a PNL.

Crăciun Florin spunea...

@sandman,

Am urmarit-o.