marți, 29 decembrie 2009

Candidaturile.

Un colegiu din Sectorul 1 al Capitalei ofera posibilitatea de a ne lamuri ce si cum cu partidele noastre.

Bogdan Olteanu a demisionat din Camera Deputatilor dupa ce a reusit sa ajunga vice-guvernator la BNR. Loc vacant. Alegeri. Legea face precizarea ca pot participa la alegeri persoane care sunt membri ai partidelor parlamentare.

Remus Cernea, fostul candidat la Presedintie, din partea Partidului Verde, face "spectacol". Nu i-a fost primita candidatura si ameninta cu CEDO. Chipurile, vrea sa demonstreze ca in Romania nu exista liberatate. Slab. Chiar daca este laudat pentru "istetime" se vede ca are si talente de scandalagiu.

PNL a hotarat sa il arunce in lupta pe Radu Stroe. Hotarare buna. Om cu experienta parlamentara si guvernamentala.

PDL a hotarat, cu mici sincope, sa mearga pe mana tanarului de nici 24 de ani Horatiu Prigoana. Motivele ? Aici este aici. Ia sa vedem cum au motivat cei din PDL.

Explicaţia oficială: s-a remarcat mai bine în campania prezidenţială şi a avut o prestaţie mai bună în emisiunile televizate din perioada campaniei. De altfel, a venit din Statele Unite special pentru a susţine candidatura Elenei Băsescu. De asemenea, tânărul Prigoană a înfiinţat o filială a PDL în Chicago, oraşul american în care îşi făcea studiile.
Ei ! Pentru asemenea merite se cuvine un fotoliu de deputat in Parlamentul Romaniei. Nu trebuie uitat si faptul ca tanarul H. Prigoana a declarat ca modelul lui politic este Traian Basescu !

La europarlamentare a fost "ajutata" Elena Basescu. Acum, ei bine, acum a venit randul tanarului Prigoana, pentru "reintregirea" familiei in Parlament. Meritele in slujba lui Traian Basescu trebuie rasplatite. De la grade de general date unor nulitati militare la fotolii de parlamentari date pe baza "fidelitatii" fata de primul marinar al tarii nu este cale lunga. Cu EBA si HP avem imaginea hidoseniei politice practicata de Traian Basescu si PDL.

Am inteles ca Horatiu Prigoana isi va finanta singur campania ! Inseamna ca dragul de Boc va face economii la bugetul de stat.


5 comentarii:

Florin Matei spunea...

Urmează Bahmuţeanca, soacra lu' Silviu, cuscra soacrei lu' Silviu şi, minten ce va intra în posesia permisului de conducere, Maximus.
Honorius întruchipează fidel sintagma ,,Tineret, mândria ţării'', rămasă de la ocrotitoarea din cabinetul 2 a lui Traian Băsescu. Doar că e mândria ţării lui Băsescu. A celei portocalii.

Crăciun Florin spunea...

Foarte bine punctat Florine ! Foarte bine. Asta este "capitalismul de cumetrie" practicat de Basescu si gasca lui.

Anonim spunea...

sa fie de actualitate romanul lui dostoievski"umiliti si obiditi?" ce zici "unchiule vania"? :))
acest HP/ honorius prigoana(cred ca nu are lagatura cu Hewlett-Packard) chiar daca acesta e lider de piata in tehnologie (copiere....asta are lagatura :))baiatul doreste sa-l copieze pe presedintele vostru,al tuturor romanilor :)
observ ca lucrurile se precipita,ajungand la limita paroxismului
ceea ce parea invincibil,se dovedeste extrem de vulnerabil;incredibilul capata contur real cu o abilitatea extraordinara.suntem ridiculizati.gresesc?

Anonim spunea...

cred ca se petrece ceva inexplicabil;iar apar ca "anonim",cu toate ca mi-am postat corect numele:ela

Partidul PLM spunea...

Miroase a comunism ...simtiti ?