miercuri, 27 aprilie 2011

Acum și după 2012 ... ?!

La Ploiești, acolo unde s-a dus să își prezinte „platforma” de guvernare a PD-L, micul Boc a atacat, iar și iar, PNL. Acum, după mintea creață a ipochimenului, PNL „ ... continuă politica lui Iliescu din ultimii 20 de ani ”. Ipochimen, pentru că din cei 20 de ani pomeniți de retardat, Iliescu are abia ... 10. Ca președinte cu două mandate de câte 4 ani și 2 ani (așa, la grămadă) ca președinte al FSN - transformat, ulterior, în PD și mai apoi în PD-L.

Poți face politică într-un anumit sens, dacă însă nu ai puterea de decizie pentru a o impune poți să te ștergi la fund cu respectiva politică. Nu este mai puțin adevărat faptul că dacă politica pe care o impui are rezultate dezastruoase, te poți șterge la fund cu ea. Normal, fundul trebuie să fie din granit, ca bordurile lui Videanu, pentru că altfel ... adio viață.

Normal, la Ploiești, a fost însoțit de susținătorii săi de bază: Elena Udrea și Roberta Anastase. Două fufe date nouă, românilor, să ne conducă, de către cel mai incompetent Președinte dela înființarea statului român: Traian Băsescu.

Boc trăiește într-o altă lume. Vorbește anapoda. De fapt, își continuă cariera de utecist fruntaș al PCR.

De fapt este disperat. PNL confirmă, pentru mulți români și pentru alții, că este singurul partid care respectă proprietatea ca singura valoare economică reală într-un stat de drept. Iar PD-L se afirmă, din ce în ce mai mult și mai tare ca singurul partid capabil să reinstaureze o dictatură similară cu cea comunistă, că este singurul partid care ridică pe noi culmi concepțiile iliesciene potrivit cărora „proprietatea este un moft”, este singurul partid care încearcă să treacă „clasa” guvernării copiind de la alții iar acolo unde își prezintă propriile creații dă dovadă de prostie notorie. Nu degeaba Andrei Marga califica legea învățământului ca fiind o copie după alte legi similare din Europa iar acolo unde și-a adus contribuția Guvernul Boc și Băsescu cu ai săi consilieri cuvintele scrise „țipă” a prostie.

Măi Boc, măi. PNL nu are nici o legătură cu Iliescu. Ia mai scormonește pe la tine prin partid, chiar la Ploiești. Ia vezi, nu găsești acolo niște iliescieni ? Afirmațiile tale sunt politicaniste, adică nu au legătură cu realitatea. La portocalezi ține. În lipsă de valori și idei progresiste merge și așa. Dar, atenție piticanie, doar în cercul vostru strâmt de portocalii retardați. Știu, s-au adunat acolo și niște maghiari din UDMR și niște oportuniști din UNPR însă ... după mai toate sondajele, nu este exclus să adunați, la grămadă, în jur de 10-15% din voturile românilor pentru alegerile parlamentare. Ca să intrați în parlament va trebui să formați și voi o uniune. O uniune a idioților patentați. Că nu puteți fi calificați altfel.

2 comentarii:

nicole spunea...

De ce le sta in gat numai PNL? ;)

Crăciun Florin spunea...

Pentru că este singurul partid autentic de dreapta. Iar ei ... nu sunt. Nici de dreapta, nici de stanga. Ei sunt „de nici un fel”.