marți, 9 octombrie 2012

Fost ministru de interne, interlop sadea.

Maimuța asta portocalie, fost ospătar, a revenit la „ocupația” de bază: interlop.

Păi cum să îi spui individului care a ajuns unul din cei mai importanți demnitari ai statului român, ministru al administrației și internelor, „stăpânul” Poliției Române, al Jandarmeriei Române, al Poliției de Frontieră Române, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, al Prefecturilor și administrațiilor locale ... și care este găsit că și-a ascuns, în timpul ministeriatului și al activității parlamentare, afacerile „ospătărești”. Și-a făcut restaurant, hotel, alte alea în domeniul serviciilor „turistice” ... Antena 3 are un material edificator cu privire la această caricatură a politicianului de anvergură marca PDL. Cinste, corectitudine, demnitate, onoare ... Aiurea.

Ce dracu face ANI, această instituție paranormală inventată de Monica Macovei ? Își face „datoria” inventând, da inventând, incompatibilități pentru liderii opoziției, printre care omul de cultură Mircea Diaconu, ca să dau doar un exemplu semnificativ, și uită, evită, se ferește ca dracu să își îndeplinească menirea și față de un astfel de specimen.

Băsescule ! Se adună prea multe în balanța judecății tale. Tu ești cel care l-a impus pe individul acesta care este „fruncea” interlopilor din Arad.

2 comentarii:

Emigrant spunea...

Mosule, vezi ca asteapta becali raspunsul in 3-4 zile.
Pregatiti covoru rosu ptr turma de oi si o troita de aur, dar nu aceeasi ca a lui Placinta Jr, ca Becali vrea sa se roage la cruce, nu sa se pise.
El e un sfant, nu un interlop ca seful de sala din poza.
Sa traiti bine impreuna, incoruptibililor!

Crăciun Florin spunea...

Salut emigrant. Ne pregătim intens. Nici o grijă. Să vedem dacă nu cumva se răzgândește. Nu că ar fi o pagubă, Becali are însă multe momente de „răzgândeală”.