luni, 15 octombrie 2012

Procurorii nu reprezintă Justiția. Doar un club mafiot.

Iau de la Mediafax, după ce am citit în Gazeta Sporturilor. Procurorii instrumentează dosare în care adevărul este strâmbat. Cu bună știință. Nu poți avea încredere în astfel de oameni. Ar trebui procedat la o epurare în rândul procurorilor. Prea mulți mafioți poartă toga de magistrat în Ministerul Public.

Chiar dacă este vorba despre un proces în care a fost implicat Gigi Becali și oamenii lui, Becali fiind deja achitat (după ce „teatral” procurorii l-au ținut și în arest preventiv) încălcarea gravă a deontologiei profesionale de către procurori nu ar trebui să rămână fără urmări.

„Astfel, în faţa judecătorilor, ambii au arătat că doresc să îşi schimbe declaraţiile, pe motiv că fie s-au făcut presiuni asupra lor în timpul cercetărilor de la Poliţie şi Parchet, fie presupusele înţelegeri avute cu procurorii nu au mai avut o finalitate în cazul lor.

Concret, partea vătămată Stan Constantin David a arătat ferm în faţa celor cinci judecători că nu menţine declaraţiile date la Parchet, pe motiv că nu a fost respectată o presupusă înţelegere avută cu procurorii.

David a arătat că, în timpul audierilor de la Poliţia Capitalei, la care, pe alocuri, a participat şi Ion Alexandru, zis Sandu Geamănu, acesta din urmă a propus victimelor să dea declaraţii nefavorabile finanţatorului Stelei, astfel urmând să beneficieze de clemenţă din partea anchetatorilor în alte dosare penale instrumentate la acea vreme pe numele lui şi a celor doi care ar fi fost sechestraţi de Becali.

Acesta a declarat că această presupusă înţelegere nu a fost respectată”.

Înțeleg să faci o înțelegere cu făptuitorul pentru aflarea adevărului, dar nu cu victima pentru ascunderea adevărului și întocmirea unui dosar măsluit. Iar aici este vorba, în clar, despre măsluirea unui dosar.

Ne trebuie o epurare în Ministerul Public. S-a umplut de mafioți.

Un comentariu:

Emigrant spunea...

Da mosule granicer, iar voi reprezentati un club de lorzi in frunte cu sofisticatul si exemplarul becali, pe care vad c-ai primit sarcina de partid sa-l speli.
O achizitie de mare valoare, votata in unanimitate, de la guristul adormit antonescu si pana la dixtinsul cur mare motocicleanu care a inteles subit ce cauta ciobanul in pnl. Revolutia bunului simt a invins. Nu sunteti acelasi cacat ca pdl.
Hai sictir fomistule!
Or sa va voteze vreo 40 la suta din 35 la suta.
Aia care nu vin la vot sunt desigur basisti.
Succesuri distrusilor si pac pac!