marți, 12 noiembrie 2013

Na ! Se supărară „lăzăroii”. „Băsescu s-a stricat” !

Blogary. Platforma on-line a băsescienilor a intrat în derută. Supărare mare după evoluția lui Băsescu de ieri, la B1 Tv. Titlul spune totul. Pe scurt.

Minciuna unificării dreptei. Eșecul Mișcării populare. Deruta lui Băsescu”. Textul este o revărsare de venin și neputință împotriva tuturor, mai puțin a PDL care, culmea, devineAlba ca zăpada” ! Dacă spun că sunt „paranormali” nu greșesc. Iar Vasile Blaga, cum-necum, prințul care o va salva sau chiar o salvează pe Alba ca Zăpada de la moarte. Iar Băsescu, al cărui cur a fost lins asiduu de toți „blogaryștii”, „s-a stricat”. Nici o problemă. „Fac” ei altul !

Căutând poze cu „blogary” am dat peste screen-ul ăsta:


Liderul „Blogary” în varianta „fără pastile luate la timp”.

Este interesantă răbufnirea băsescienilor care își văd înșelate toate speranțele. Înclin să cred că liderul propagandiștilor on-line era și cam aburit, pentru că doar la beție spune omul adevărul.

Bănuiesc că „își va reveni” după ce Lăzăroiu, „patronul de serviciu” își va spune punctul de vedere „moderat”. Trebuie să îl spună, pentru că altfel salariul lui de consilier prezidențial nu se mai justifică.

2 comentarii:

traian spunea...

Nu l-or fi platit si deci n-a avut bani de pastile

Crăciun Florin spunea...

He, he, he !