miercuri, 6 noiembrie 2013

Prim-vicepreședintă PDL cu probleme „la mansardă”

Agerpres. La Cluj, în fieful lui Boc, fosta lui pupilă delirează:

"PDL a anunţat că va depune o moţiune simplă la Camera Deputaţilor pe tema situaţiei economice a României, pentru că opoziţia nu are numărul necesar de parlamentari pentru a depune o moţiune de cenzură. Dacă mai există luciditate în rândul liberalilor după declaraţiile lui Antonescu şi Chiţoiu, primul admiţând că singura măsură liberală este menţinerea cotei unice, adică nu au făcut nimic în plus, respectiv că românul cu venit mediu plăteşte în plus pentru un stat neperformant începând cu 2014, chem aceşti liberali, dacă există, să semneze moţiunea simplă a PDL. Şi atunci o putem depune ca moţiune de cenzură şi Guvernul Ponta pică" spune ilustra habarnistă Andreea Paul (fostă Vass). Ca la balamuc.

Cum o dai, cum o întorci, PDL are în fiecare apariție publică grija PNL. Colo, prezidențiabilii Predoiu și Falcă susțin că liberalii le vor da votul împotriva lui Antonescu. Aici, habarnista Andreea Paul, fostă consilieră pe probleme economice a incompetentului Emil Boc, fost premier al României, cel mai jalnic premier de când există România ca stat, cheamă liberalii să semneze moțiunea ei, pentru că ea este autoarea moțiunii, pentru debarcarea Guvernului Ponta. O moțiune pe probleme economice ! Atenție ! Pe domeniile de activitate, în majoritatea lor, a miniștrilor liberali. Este caraghioasă individa.

Este evident că PDL este cu foamea'n gât. Nu mai rezistă. Au fost eliminați de la guvernare înainte să își strângă și ei acolo, de un trai mai liniștit pentru o perioadă mai lungă de timp. Bulibașa lor, Băsescu, nu a avut treabă. El își deschidea buzunarele iar pedeleii îndesau la grămadă, orice putea să îi dea lui Băsescu senzația de putere. Eu receptez această grijă a PDL pentru liberali ca o invitație la dialog. Bine, fără Crin Antonescu, normal, din moment ce Crin Antonescu nu vede în ei, în pedelei, ca fiind reprezentanți ai dreptei politice.

Îmi pun întrebarea. Dacă liberalii nu semnează moțiunea, nu mai sunt liberali ? Oare cu drept membrii unui partid fost social-democrat își permite să decalifice un adversar politic ? Tocmai acest comportament al pedeleilor îi face să fie neabordabili. Auzi la ea, „dacă există” ! Păi, să nu uităm complet de existența PDL ? Se cam impune. Cu persoane ca această individă, Predoiu, Falcă, Udrea, Videanu etc. nu se poate coopera. Sunt destule mizeriile lor față de PNL pentru a fi tratați, cu totul, cu sictir.


Niciun comentariu: