miercuri, 2 noiembrie 2016

Consiliul Național al PNL a validat deciziile BPN al PNL. Dacian Cioloș este propunerea PNL pentru premier !


Astăzi, Consiliul Național al PNL a validat, cu unanimitate de voturi, decizia BPN a PNL prin care prim-ministrul Dacian Cioloș este candidatul PNL pentru funcția de prim-ministru. Tot cu unanimitate de voturi, CN al PNL a votat asumarea de către PNL a Platformei „România 100” propusă de Dacian Cioloș.

Acum este oficial pentru toți liberalii. Ca atare, în campania electorală care începe pe 11 noiembrie (poate află și jurnaliștii !), vom explica alegătorilor care sunt proiectele PNL și cu cine le vom realiza. Echipa de la Palatul Victoria, în accepțiunea PNL, va fi condusă de prim-ministrul Dacian Cioloș. Programul de guvernare al PNL preia și pune în pagină ideile și proiectele din Platforma „România 100” propusă de prim-ministrul Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș și-a prezentat Platforma, a explicat-o membrilor CN al PNL și va repeta operațiunea la mitingul pe care PNL îl organizează duminică, 6 noiembrie, în Piața Revoluției începând cu ora 17.00.

Ca o notă aparte, trebuie spus că Dacian Cioloș are mulți simpatizanți în PNL. Iar la Consiliul Național s-a văzut din plin că este susținut, că oamenii au încredere în el.

Tot ca o notă aparte, Alina Gorghiu a încheiat un discurs excelent cu o atenționare pentru Liviu Dragnea:
Domnule Dragnea nu mai speraţi. Nu veţi fi niciodată prim-ministrul României !

Niciun comentariu: