marți, 22 martie 2016

Ipocritul !

Agerpres (aici).

Tăriceanu este îngrijorat de ce se întâmplă în Belgia, „condamnă” terorismul ! Este un ipocrit !

În țară se chinuie să scoată înregistrările SRI din zona probelor în justiție, clamând „drepturile și libertățile civile”.

Se „chinuie”, alături de alt ipocrit, Traian Băsescu, să reducă competențele SRI, cere eliminarea competențelor date SRI prin OUG promovată de Guvern pentru că afectează drepturi și libertăți civile. Zice el. Bruxelles vine și îl confirmă. Morții și răniții de azi sunt rezultatul drepturilor și libertăților civile lăsate la îndemâna teroriștilor în dauna populației locale, a turiștilor, a altor oameni care au trecut prin capitala europeană.

Acest individ este lipsit de rațiune. Dacă supravegherea tehnică a SRI, chiar pe cauzele de terorism, nu pot fi folosite în justiție, degeaba mai sunt făcute !

Individul ăsta a devenit la fel de periculos ca teroriștii. Practic, prin comportamentul lui favorizează producerea actelor de terorism în România. Slăbind pârghiile legale pentru lupta împotriva terorismului și a crimei organizate (soră mai mică a terorismului), Tăriceanu devine un fel de terorist.

Niciun comentariu: