duminică, 2 iunie 2013

PNT-CD cu datorii, Pavelescu suspendat 2 ani din funcția de președinte

PNT-CD este în „mișcare”. EvZ spune că Aurelian Pavelescu a fost suspendat din funcție de propriul partid, că Vasile Lupu este interimar și că în octombrie vor avea alegeri. Motivele sunt și ele „grele”: partidul are datorii mari la nivelul organizațiilor, a luat decizii de unul singur care au angajat partidul și a dat afară oameni valoroși pentru a-și păstra puterea. Hmmmm.

Să vedem ce va mai fi. PNT-CD este divizat, cumplit, după cum sunt semnalele din interiorul lui. Vom vedea ce vrea PNT-CD după ce Pavelescu va fi definitiv înlăturat de la conducerea partidului. Pentru că în 2011 a mai fost un congres al PNT-CD care a stabilit un președinte (Vasile Lupu) iar Pavelescu s-a dus la o instanță judecătorească care a hotărât că el, Pavelescu este președintele și nu altul. Nu este exclus ca și acum să se întâmple la fel. Pavelescu să găsească o instanță care să îl repună în funcție.

Eu nu înțeleg cum o instanță de judecată poate hotărî cine să fie președintele unui partid. În fine, ale PNT-CD „mistere”.

Sunt curios ce va face noua conducere. Va merge pe aceeași linie ca până acum ? Cu Băsescu, MRU și, mai nou, cu fracțiunea Chiliman ? Va alege „noul” PNT-CD să continue cu agresiunile față de PNL și pupatu'n cur la Băsescu ? Va alege PNT-CD să crediteze „dreapta” lui Băsescu în detrimentul adevărului istoric ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sincer,putin imi pasa de ce va face PNTCD de acum incolo.Era o vreme cand acest partid era unul respectabil,unul cu care ti-ai fi dorit sa te aliezi,dar acele vremuri au apus odata cu preluarea acestuia de catre grupul Milut-Pavelescu. Pana in 2007 PNTCD,ciar daca nu era in parlament avea totusi un set de principii bine conturat,principii care erau autentic de dreapta.Insa dupa acel an,odata ce Milut si cu Pavelescu au ajuns in frunte toate aceste principii au fost aruncate la lada de gunoi.Taranistii au rupt alianta istorica pe care o aveau cu PNL si au inceput sa umble cu pseudo-constructii politice de tipul PDL iar intr-o vreme chiar PPDD.Iar la aceasta terfelire a partidului prin mocirla au luat parte si cei care l-au inlaturat pe Pavelescu de la sefia PNTCD.Tin minte ca acum 1 an Vasile Lupu ii lua apararea lui Pavelescu si-l facea cu ou si cu otet pe V.Ciorbea (singurul om politic ce ar fi putut aduce normalitatea in PNTCD).Totodata V Lupu lauda alianta dintre PNTCD si PDL,asa ca de la el n-am la ce sa ma astept.

Crăciun Florin spunea...

Anonim,

Corect. Nici eu nu mă aștept la ceva bun de la țărăniști. Ește șansa lui Ciorbea, totuși, de a uni partidul și de a-l scoate de sub influența lui Băsescu. Este o șansă care este doar posibilă, nu și probabilă. Vasile Lupu este un susținător băsist.