sâmbătă, 22 iunie 2013

Calule ! Mănânci ovăz ?!

Mediafax. Forța Civică își va nominaliza candidatul la Președinția României după un proces de alegeri interne. Spune Mihai Răzvan Ungureanu. Spune. Dar mai spune că acest candidat al sforțoșilor civică va fi și candidatul țărăniștilor lui Pavelescu, suspendatul pentru 2 (doi) din funcția de președinte al partidulețului tărăniștilor. Ba, mai mult, speră că toate forțele „de dreapta”, după mintea lui de utecist în continuă ascensiune, vor accepta candidatul sforțoșilor civici.

Văd că MRU, ajutat de Mediafax, B1 Tv, Nașul Tv, EvZ și alte alea, are o activitate intensă. Are el doar 4 parlamentari însă este mult, mult mai activ decât ceilalți. De când și-a tras alături pe Chiliman și Moisescu are o campanie continuă și asiduă. Lumea trebuie să îl perceapă ca adevăratul lider al „dreptei”. După cum vorbește, după cum arată cu degetul, își dorește ca cei din PDL-ul condus de Blaga să devină, până la urmă, „nemțenii lui”, Blaga urmând a șterge după aceea „praful de pe tobă”. Elena Udrea nu are șanse. Din moment ce vrea să rămână în PDL înseamnă că urmează a conduce în cadrul „dreptei” unite în jurul lui MRU fie serviciul de curățenie fie cel de deservire cu cafele și biscuiți a liderilor triburilor politice care se tot formează pe partea dreaptă. Chiar și Băsescu este, cumva, invitat să îi pupe mâna lui MRU recunoscând astfel pe „moștenitorul tronului”.

Încurcă'i drace că și mie îmi place. Multe orgolii sunt „la dreapta”. Băsescu vrea să fie liderul lor necontestat, un fel de preot suprem. Blaga vrea să revigoreze PDL și să îi dea anvergura unui partid parlamentar cu potențial politic. Elena Udrea stă în PDL pentru a pune piedici lui Blaga pentru ca Mișcarea Populară a lui Băsescu să aibă de unde lua parlamentarii necesari ocupării celei de a treia poziții ca putere politică. Monica Macovei își excită (naiba știe cum !) aplaudacii și beneficiază de serviciile unei părți a presei pentru a rămâne în conștiința publică ca „Alba ca zăpada” anticorupției. Neamțu face spune împotriva tuturor celor „de pe dreapta” incapabili să conștientizeze ce pierd dacă nu îi recunosc lui, doar lui, numai lui potențialul viitorului politic pentru „dreapta românească”.

Mare balamuc „pe dreapta”. O mânca „ovăzul” oferit de MRU acest „cal de dreapta” ?

3 comentarii:

Anonim spunea...

CEPECA, sa fii sanatos, tot comunist, in gandire si-n fapte, ramasesi. Ma gandesc ca tinerii care vin dupa noi n-o sa ne asigure pensia (eu mai am vro' 15 pana atunci), dar privindu-te pe tine, imi doresc sa se suprime de acum pensiile.
P.S. Te stiu de pe timpul Cotidianului bun, si am intrat la tine de pe Roxania, o alta zanatica; din trei in trei luni intru sa va mai vad, pe voi "militantii" lu' PESTE. Altfel, pacat ca, prin atitudini radicale, ajungem sa nu ne putem suporta. Poate meditezi...
P.S. Nu este nevoie sa-mi fie publicat comentariul. Este o reflectie la care nu am nevoie de raspuns.

Crăciun Florin spunea...

Anonim,

Fiecare cu gustul lui. Mie nu îmi place MRU și gașca care îl înconjoară. Ție se pare că da. Iar cu pensia ... ai păreri băsesciene.

Anonim spunea...

Iar tu KKt.