marți, 11 iunie 2013

Acum Băsescu. Ieri, Monica Macovei. Alaltăieri, PDL. Presiuni mari pe CCR.

Cotroceni. Depunerea jurământului de către noii judecători ai Curții Constituționale a României. Moment festiv, deranjat până a început să vorbească Băsescu de ținuta paparudei Iulia Moțoc.

După ieșirile „inteligente” ale portocalezilor în media cu boicotul, deja anunțat, pentru împiedicarea validării legii de revizuire a Constituției la care se lucrează de zor, în etapa a II-a, de către Comisia parlamentară, după conferința de presă a sinistrei Monica Macovei în susținerea acelorași tâmpenii, hop și Băsescu cu „indicațiile prețioase”. Dacă le dădea în alt context, treacă-meargă, dar acum s-a constituit într-un abuz. Băsescu a primit jurământul noilor judecători și, cu de la el putere, a început să le dea indicații cum să respingă legea de revizuire a Constituției pentru că nu este respectat rezultatul referendumului din 2009. Placa PDL și a Monicăi Macovei. Nu este exclus ca acolo să fie și „vorba” lui Ioan Stanomir, singur constituționalist băsist „pomenit la plural” de B1 Tv cu formula „specialiștii/experții constituționaliști”. Când „îi” arată ... este unul singur. A, nu este exclus să fie și ceva „promisiuni” de la CCR, acolo unde Băsescu are pe Zăgrean iar generalul izmenelor Oprea (redevenit pesedist) pe Moțoc.

Dacă nu se va ține cont de referendumul lui Băsescu din 2009, mandatele lui Băsescu la Cotroceni și guvernarea PDL, de tristă amintire se pierde în istorie. În istoria neagră a României. Fără recunoașterea acelui referendum, în dreptul lui Băsescu și al PDL, cu sau fără Boc, rămâne doar dezastrul. Trist sfârșit pentru „proiectul politic” Traian Băsescu.



Niciun comentariu: