joi, 10 decembrie 2009

Revolutia de la '89 nu a fost autorizata !

Azi au protestat niste tineri. Studenti. Jandarmii si politia au sarit pe ei. Forta publica a actionat impotriva unei manifestari legitime, chiar daca neautorizate. Iar neautorizata a fost si Revolutia de la '89.

Tinerii studenti au protestat impotriva fraudarii alegerilor. Au luat-o pe coaja. Daca erau "spontanii de la PD-L" posibil ca manifestatia lor sa fi fost considerata "nedaunatoare". Criticand la "palatul" lui Basescu, tartorul care a condus fraudarea alegerilor, s-a tras concluzia justa ca erau din partea "dusmanilor poporului". Mai ramane sa vedem "agenturile straine" si tabloul este gata.

Contrar celor vazute la Tv, Jandarmeria afirma ca i-a tratat cu dulceata si cu apa minerala parfumata cu trandafirul din sigla PD-L si nu cu instrumentele din dotare. Bastoane autorizate prin lege pentru calmarea poporului nemultumit, atunci cand jandarmul simte ca este nevoie.



Apropo ! Sunt afirmatii facute de unii ziaristi "independenti" ca cei ce au protestat sunt "activisti PSD". Dupa reclama facuta de pedelisti in tara si peste hotare, cei din imagini sunt "comunistii" lui Ceausescu care se opun "democratiei" lui Basescu !

Hai sa fim seriosi.

Cititi si aici la Mediafax informatia.

7 comentarii:

Florin Matei spunea...

Tizule,

Mai trist e că opinia publică, muuult-implicata opinie publică, nu s-a arâtat deranjată deloc de acţiunile jandarmeriei. Ajungem iar, încetu' cu încetu', în ipostaza de ,,ciocu' mic'', că-aşa nu păţeşti nimic!

Crăciun Florin spunea...

Corect, Florine ! Chipurile acum este "democratie".

sandman spunea...

Ciudat, la mitingu pedele din P-ta Universitatii n-au venit jandarmii. Si nici la mitingul fermierilor din fata Cotrocenilor.

Crăciun Florin spunea...

Si nici la Timisoara, la mitingul anti-Geoana, nu a fost nevoie de autorizatie ?

Asa este @sandman.

Anonim spunea...

Prea ocupati fiind sa pregateasca rezistenta la evenimentele de ieri, autoritatile au lipsit de la manifestarile pediste.

Vania spunea...

Din cât ştiu din Timişoara, cei care doar căscau gura în 1989 sunt astăzi oranj...

Crăciun Florin spunea...

@Alexandru,

Manifestarile pediste erau "moral" legale. Erau in favoarea sinistrului de la Cotroceni.

@nedeleacristian,

Propunerea ta este interesanta. Ma intreb daca un blog politic cum este al meu are ce cauta pe site-ul tau ? Am vazut ca la capitolul politic il ai pe SRS, singurul de altfel.

@vania,

Te cred. Atunci cascau gura iar acum au "lideri" care au cascat, la randul lor, gura. A tunat si i-a adunat.