joi, 3 decembrie 2009

Tineri deveniti impostori ?

Iau de la Diana Tusa de pe blog aceasta imagine. La Braila, tinerii PD-L participa la o actiune de manipulare politica. Declarand, cui doreste, ca fac parte din TNL ?!


Prea multa impostura.

Stop Basescu !


12 comentarii:

Anonim spunea...

Psihologul:
Te salut, Cepeca!
Gata! Mai e putin si scapam de scandal, blocaje, crize-de tot felul- etc. S-au dat si se dau, inca, in "vileag" multe evenimente ascunse. Toate sau doar unele au rolul de a produce confuzie, iar pe ultima suta de metri, sa voteze doar " nucleele" dure ale partidelor. Ce nu stie pdl-ul, este ca: Si in situatia asta, prin aliantele si acordurile facute, cei din pdl. no vor avea nicio sansa de reusita. Dupa cum vezi: Mai ramane " cartea" violentelor politice si chiar fizice, a pozitionarilor in forta pentru intimidare s.a. Ce-ti spun este ca: Indiferent de cat de mari sunt incitarile si rabufnirile emotionale, proliferate la B1-tv.- de catre Atotstiitorul, "Nasul"- catre sustinatorii regimului basescian, jocul pare a fi incheiat. si totusi, dupa cat de mult il acuza unii pe Crin...dupa absenteismul preconizat... dupa (inca) manipularile realizate sau in curs de realizare, spun ca : Nu se stie? Intrasem sa te salut si...m-am " incins" putin la comentariu. Evident, nu-mi pare rau. Cu respect.

Florin Matei spunea...

Impostură e puţin spus, Florine! Aici e vorba şi de degradare morală, de abandonare a personalităţii, de lipsă a principiilor şi valorilor, de alunecare în catacombele insalubre ale celei mai abjecte parşivenii. Şi toate astea din partea unor tineri, probabil cu pretenţia c-ar fi vlăstare promiţătoare într-ale politicii. Deprimant! Detestabil! Înfiorător!

Crăciun Florin spunea...

@Psihologul,

Te salut si ma bucur de vizita. Cred ca mai avem putin si scapam de acesti ani negri. Raman rani, dar ranile se vindeca.

@Tizule,

Sunt niste copii. Asta este trist. Le doresc sa aiba o viata fericita si sa nu aiba parte de viata dusa de parintii lor sub comunism. Copiii astia nu au cum intelege ca votand Basescu ne intoarcem la comunism. Nu au cum intelege. Crima morala este savarsita dematurii care s-au gandit la folosirea acestor tineri.

nicole spunea...

Cine-i crede?
Pacat de ei ca isi vand sufletul...
Invata sa minta cam repede.

Crăciun Florin spunea...

@Nicole,

Din nefericire sunt si indecisi care pot fi influentati. Sa speram ca oprirea lui Basescu sa mai faca rau va fi si salvarea acestor copii.

Anonim spunea...

Cepeca,
Hai, ca-i groasa! "Iuda" l-a tradat! Ma refer la Vantu. A facut o intelegere cu Base'. Chestie murdara, de "cutit la os". Off, nimic nu-i sigur acum. Nu stiu impactul ,dar... cum iti spuneam, nu se stie? Eu sunt suparat acum. De ce? Fiindca iil doresc pe Iohannis premier. Si cum nu se poate ajunge decat cu ajutorul lui Geoana.....intelegi... Mai vorbim. Off, " Prostanacu'", Daca na-i fi comis-o?!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Stati linistiti, e bine. Aseara unul a fost sincer altul mincinos. Lumea de rand, nehotarata, simte cine. In rest... ramane cum am stabilit. :) Pesedistii voteaza cu Geoana, Pedelistii cu Basescu si Liberalii cu Geoana. Cu cateva voturi de la unguri putem spune ca Basescu e deja expulzat din politica. Nu va lasati demoralizati si manipulati. :)


@Florin

De asta sunt in stare pedelii: minciuna si furt. Ce mai poti sa zici?

Crăciun Florin spunea...

@Anonim,

Intalnirea lui Geoana cu Vantu nu schimba obiectivele. Parerea mea. Poate doar intari in convingeri pe basescienii care au acceptat gogosile cu mogulii.

Lilick,

Furt. Furt de identitate, furt de doctrina, furt al realitatii ... Dar furul nu poate face ce poate cel furat !

Anonim spunea...

Psihologul:
Scuza-ma, eu am scris aseara. Cea cu intelegerea. Eram suparat pe situatie. Offf, tu cu Lilick aveti dreptate, s-a terminat cu mizeria politica din campanie, sper. Lucrurile sunt clare. Cam asta a fost cu " emulatiile " luptelor electorale. scuze ca n-am semnat aseara, n-am bagat de seama asta. Cu respect.

Anonim spunea...

DUPA DRACULA MONSTRUL BASESCU PASESTE PE GLOB DEVENIND STIREA NUMARUL UNU.
DOMNILOR ZIARISTI AI ROMANIEI
AVETI DATORIA MORALA SI JURNALISTICA SA ATENTIONATI
PE ROMANI CA STIREA NUMARUL UNU CARE INCOJOARA LUMEA ESTE PALMA LUI BASESCU. FAPTUL CA BASESCU NU VA PUTEA FACE NICI O CALATORIE IN AFARA GRANITELOR TREBUE FACUTA CUNOSCUTA ROMANIEI. FAPTUL CA NU SE SUBLINIAZA SOCUL INTERNATIONAL ESTE O SCAPARE GRAVA DE LA UN ZIARISTI DE TALIA SI EXPERIENTA DUMNEAVOASTRA. INDEMNATI PE ROMANI SA SRIE PE GOOGLE 4 CUVINTE PRESIDENT BASESCU HIT THE BOYhttp://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=enus&q=president+BASESCU+hit+the+boy&start=180&sa=N
FAPTA ACESTUI MARDEIAS DE PORT A SOCAT SI CUTREMURAT GLOBUL. STATILE AMERICANE JAPONEZE DE TELEVIZIUNE TRANSMIT NON STOP ACEASTA IMAGINE SOCANTA, SOTIA MEA KIYOKO HORVATH A DAT PANA ACUM 9 INTERVIURI MEDIEI JAPONEZE IAR ARTICOLUL MEU PENTRU NIPON A FOST PRELUAT
DE TOATE ZIARELE DIN JAPONIA.
Robert Horvath ziarist usa
http://devanewyork.blogspot.com/ http://devanewyork.blogspot.com/
Romanian opposition says president hit boy in face
The Associated Press – Alison Mutler – ‎Nov 30, 2009‎
Istratoiu, now 15 and living in Italy, initially claimed in an interview with newspaper Observatorul Prahovean that Basescu hit him in the face. …
Watch: Romanian president slaps 10-year-old boy Raw Story
Romania’s president faces poll defeat over ‘child-slapping’ video Scotsman
Tide Turns Against Romania’s Basescu Ahead of Vote The Epoch Times
all 241 news articles »
Email this story
European News Headlines – AngloINFO Rome Newsroom – AngloINFO Rome …
Romanian opposition says president hit boy in face. Romanian President Traian Basescu, who is running for a second term in the country’s presidential ..
PUMNUL ESTE COMENTAT PE SUTE DE MII DE BLOGURI.
Romanian opposition says president hit boy in face – Yahoo! News

Anonim spunea...

BREAKING NEWS & NEWS ALERT

Basescu a recunoscut la Kiss FF ca s-a vazut de trei ori cu Vantu. Amanunte pe cotidianul.ro

Anonim spunea...

Da mai departe la prieteni

ATENTIE

Se poate vota in 34 sectii speciale in Bucuresti. Nu va inghesuiti la Gara de Nord

http://www.cotidianul.ro/se_poate_vota_in_34_de_sectii_speciale_in_bucuresti-104810.html