miercuri, 12 mai 2010

Idiot. Stupid. Tâmpit.

În Gândul apare o declarație a lui Vlădescu. Mă refer doar la una dintre ele pentru că îmi arată fie neștiința individului în privința drepturilor și libertăților cetățenești, stabilite prin Constituție și prin tratate internaționale la care România este parte, fie o evidentă rea-credință.

Declară individul: "Este un risc şi vom vedea. În cazul în care vor câştiga, va trebui ca Justiţia să-şi asume riscul ca România să nu poată să-şi plătească pensiile şi salariile. Legea nu impune ca un salariu care a fost acordat la un anumit nivel să fie menţinut pe vecie la acel nivel".

Mediafax preia interviul.

Este (a fost ?) prietenul lui Tăriceanu. A fost (este ?) liberal. Prin afirmația făcută, individul face dovada că este un idiot. Nu am de gând să umblu cu jumătăți de măsură. O spun clar și hotărât. Chiar dacă are un nivel înalt de pregătire, chiar dacă este și a mai fost ministru al finanțelor publice, chiar dacă este cotat ca un specialist al sistemului financiar, chiar dacă ... Afirmația de mai sus îl plasează, lejer, în categoria „idioți cu diplomă”.

Probabil că acest rebut uman a dorit să transfere justiției „responsabilitatea” efectelor proastei guvernări băsesciano-bocciste însă a ieșit o idioțenie. Guvernul cheltuiește banii de salarii și pensii pe achiziții „voluptorii” - mașini pentru potentați, calculatoare, imprimante color, ciorapi, laxative, cadouri din bugetul statului pentru administrațiile locale „prietene” (un abuz clar) etc. - iar când vine nota de plată de vină va fi Justiția ! Măi cretinule, mai ai frați ? Dar, de la intenția trogloditului se ajunge la altceva: negarea statului de drept.

Sebastian Vlădescu neagă, prin afirmația sa, statul de drept. Adică, neagă mai multe prevederi constituționale, începând cu cele ale art. 1:

„(3) România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989, și sunt garantate.

(5) În România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie.”

Prin afirmația făcută, trogloditul ăsta care se dă liberal, ne demonstrează că se șterge la cur cu statul de drept, cu Constituția, cu demnitatea umană. Se comportă la fel ca dementul Traian Băsescu, șeful lui de la Cotroceni. Niște idioți.

6 comentarii:

Hendrix spunea...

Ca lucrurile sa fie clare, citatul respectiv se refera la:,,La insistenţa reporterului, care a arătat că instanţele de judecată s-ar putea să le dea dreptate celor care vor contesta diminuările salariale, Vlădescu a răspuns''. Va sa zica daca stolobocii INCALCA LEGEA iar judecatorii o sa le dea dreptate ,,Justiţia să-şi asume riscul ''!!! Ha ha ha ha ha ha ha ha(hahait basescian)! Asta este ,,democratia originala'' visata de ilici si pusa in aplicare de securistul de la Anvers. In viziunea fesenistilor justitia trebuie sa fie doar un EXECUTANT al comenzilor politice. Exact ca in stalinism.
Trebuia sa critici si pasajul care dezvaluie gandirea lui vladescu, iata-l:,,Dacă un act normativ a putut să mărească salariile un act normativ de aceeaşi putere legislativă va reduce salariile“. Asta este filozofoe de fesenist, de specimen fara creier! Nicio problema, Curtea Constitutionala va arata din nou ca guvernul basescian da doar acte neconstitutionale.
Ar mai fi ceva, pe individul asta il cheama Sebastian. Exista si un Cristian Vladescu, cu totul intamplator, dar ala n-are nicio vina pentru elucubratiile emise de acest fesenist.

Crăciun Florin spunea...

Mulțumesc Hendrix pentru atenționare. Fac corecturile imediat.

Corect, are mai multe afirmații tâmpite însă, constituțional, prin aplicarea legii în viitor, viitorilor angajați li se pot stabili salarii mai mici !

ana_idu spunea...

Cand l-am auzit la televizor am crezut ca imi plezneste capul. Nu e doar idiot, e un idiot care isi permite, isi permite sa spuna orice. Nu stiu cine il marketeaza ca specialist pentru ca pe mine nu m-a convins niciodata. Pe vremea guvernului Tariceanu, intr-o intalnire pe tema modificarii Codului fiscal, la o sugestie argumentata, a raspuns ca as face bine sa imi vad de treaba, ca ceea ce propun nu se poate realiza pe motiv ca el nu isi cunoaste si nu are incredere in oamenii din subordine. Nici un argument tehnic nu am auzit, decat un usor dispret pt naivitatea cu care ma adresasem cerand ca un lucru simplu si atat de evident sa fie luat in considerare si un "sssst" conspirativ sa nu fie auzit de oamenii sai, prezenti si ei la intalnire. Si daca s-a pretins liberal nu inseamna ca si este sau ca a fost liberal.

EPISTOLEpentruZEUS spunea...

cand ai dictatura, nu democratie nimic nu este mai normal decat asta: justitia sta smirna, nu misca in front, ridica osanale SAU... isi asuma riscul, suporta consecintele...

Crăciun Florin spunea...

@ana_idu,

Interesantă informație. Individul este vanitos ! Vanitatea, chiar erudită (!), aduce a prostie.

Crăciun Florin spunea...

Dane,

EL, da el, vrea dictatura. Numai că Justiția nu este la mâna lui. Justiția este aliata noastră. Corect, sunt și uscături în curtea Justiției, dar nu la nivele înalte.